novinky 

Max odhalil trailer pre najbližšie mesiace plný chuťoviek

Max predstavuje nový brandový spot, ktorý obsahuje zábery z očakávaných titulov HBO a Max Originals, ktoré sa objavia ešte tento rok a v roku 2025. V upútavke sa prezentujú nové a divácky obľúbené filmy a seriály, ako napríklad tretia sezóna seriálu HBO INDUSTRY (11. augusta) štvrtá a posledná séria seriálu MY BRILLIANT FRIEND. K dispozícii budú aj nové seriály vrátane Max Original CREATURE COMMANDOS, animovaného seriálu pre dospelých, v ktorom Amanda Wallerová vytvorí tím čiernych operácií s monštruóznymi väzňami, DUNE: PROPHECY, dramatického seriálu HBO Original odohrávajúceho sa v rozsiahlom svete „Duny“, a THE PENGUIN, osemdielneho seriálu HBO Original a DC Studios Limited, ktorý je pokračovaním epickej kriminálnej ságy „Batman“ režiséra Matta Reevesa.

V spote sa objavujú doteraz nezverejnené zábery z nových originálov HBO vrátane A KNIGHT OF THE SEVEN KINGDOMS, adaptácie románu Georgea R. R. Martina, seriál IT: WELCOME TO DERRY, prequelu
k filmovému hitu zasadenému do sveta „IT“ Stephena Kinga, nového komediálneho seriálu FRANCHISE
od Sama Mendesa a Armanda Iannucciho a osemdielneho dramatického seriálu DUSTER s Rachel Hilson a Joshom Hollowayom v hlavných úlohách. V upútavke sa objavujú aj nové zábery zo seriálov, ktoré sa vracajú na obrazovky, vrátane prelomového dramatického seriálu z produkcie HBO Original THE LAST OF US, jedného z najväčších celosvetových hitov HBO, tretej sezóny seriálu THE GILDED AGE, ktorý si práve vyslúžil prvé nominácie za dramatický seriál a hereckú cenu Emmy®, a tretej sezóny seriálu THE WHITE LOTUS, spolu s tretími sériami seriálov Max Originals AND JUST LIKE THAT… a THE SEX LIVES OF COLLEGE GIRLS.

Komentujte cez Facebook

Related posts