novinky 

Joe Trendy a jeho Voyo Špeciál prichádza na Voyo

Rodina exkluzívnych Voyo Špeciálov sa dnešným dňom rozrástla o ďalšiu atraktívnu novinku – celovečerné stand-up comedy vystúpenie, ktorého hlavnou hviezdou je obľúbený slovenský komik Joe Trendy. V máji tohto roku rozosmial vypredanú Starú tržnicu a teraz si záznam tejto výnimočnej šou plnej humoru môžu užiť aj predplatitelia streamovacej platformy Voyo. Špeciál s názvom Joe Trendy: Prečo práve ja? je už dostupný na Voyo.

Prečo práve ja? Túto otázku kladie komik Joe Trendy sám sebe celý svoj život, pretože ten mu pripravuje situácie, ktoré si ju doslova pýtajú. Či už ide o návštevu u lekára, konverzáciu s rodinou, priateľmi, v práci alebo s manželkou Simonou, ktorá si svojím jedinečným stand-upom Donaha! z produkcie Voyo podmanila celé Slovensko. Odpovede na otázky, ktoré mu život často nechce dať hľadá práve vo svojom Voyo Špeciáli

Bolo to presne také, ako som čakal. Náročné. Byť sám hodinu na pódiu a spoliehať sa len sám na seba, to som zažil prvýkrát. Našťastie diváci, ba priam až fanúšikovia, boli super, prišli sa baviť a aj vďaka nim som zažil úžasný večer. Verím, že sa atmosféra z tohto večera pretaví aj do obývačiek Voyo predplatiteľov a tí si to užijú tiež. Ďakujem aj celému štábu, ktorý mi pripravil super podmienky a ja som sa mohol sústrediť len na výkon,“ povedal stand-up komik, scenárista a podcaster Joe Trendy, vlastným menom Teodor First.

„Som rada, že si predplatitelia Voyo obľúbili naše Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Po Simone, Jakubovi Zitronovi Ťapákovi a Samovi Trnkovi teraz predplatiteľov pobaví Joe Trendy. Ďalšia porcia skvelej zábavy je už teraz dostupná na Voyo a verím, že si náš nový prírastok do ponuky Voyo Špeciálov predplatitelia užijú,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo.

Okrem spomínaných slovenských stand-upov nájdu diváci na Voyo aj vynikajúce české stand-upy Ondřej Sokol: Celebrity, či Kozub: Bez urážky!

Komentujte cez Facebook

Related posts