novinky 

Extrá dávka letnej romantiky na JOJ Play: Lásky v Istanbule sú tu

TV JOJ minulý rok v lete nakrútila romantický seriál s prvkami komédie s názvom Lásky v Istanbule. A hoci seriál ešte čaká na premiéru vo vysielaní, prvých päť častí si budú môcť exkluzívne diváci platformy JOJ PLAY už 1. augusta ako titul v premium balíku.

Seriál v spolupráci s produkčnou spoločnosťou NUNEZ NFE a servisnou tureckou produkciu divákom sľubuje exkluzívne prostredie nádhernej metropoly ležiacej na rozmedzí Európy a Ázie. Istanbul je mestom mnohých príbehov a všetkých podôb lásky, od tej medzi partnermi, bývalými milencami, novými láskami či rodičmi, deťmi a starými rodičmi a vnúčatami. Seriál tak prinesie desať výnimočných príbehov o láske vo všetkých jej podobách. Celý dej je zasadený do diplomatického prostredia a okrem vzťahu konzulky a veľvyslanca sleduje aj prácu na konzuláte – vo všetkých jej rovinách.

Seriál okrem exkluzívnych destinácii vyniká skvelýlm hereckým obsadením, ktoré je dokonca medzinárodné. V seriáli účinkujú slovenskí, českí ale aj tureckí herci. Pre predplatiteľov streamovacej platformy JOJ play máme skvelú správu. Prvých päť častí, ktoré sú súčasťou prémiového balíka, si budú môcť pozrieť už od 1. augusta!

Lásky v IstanbuleJedno mesto – mnoho príbehov

Do Turecka prichádza nový slovenský veľvyslanec Martin Skala, ktorého prvou zastávkou je Istanbul, kde stretáva svoju veľkú lásku z minulosti Zuzanu Mrázovú, ako konzulku.

Divák sleduje, ako sa tento komplikovaný vzťah plný nevypovedaných emócií opäť naštartuje. Romantický príbeh veľvyslanca a konzulky končí dramatickým finále. Každý diel seriálu prináša príbehy Slovákov v Turecku, pre ktorých je konzulát a veľvyslanectvo záchranou a útočiskom v neriešiteľných situáciách.

Príbeh lásky nielen medzi hlavnými hrdinami, veľvyslancom Martinom Skalom (Marián Mitaš) a krásnou konzulkou Zuzanou Mrázovou (Lívia Bielovič), sú prepletené poslaním oboch diplomatov pomáhať slovenským občanom v zahraničí. Seriál má medzinárodné slovensko-česko-turecké obsadenie a vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou NUNEZ NFE producentky Oľgy Núñezovej.

Lásky v Istanbule je romanticko-dramatický seriál, ktorý je venovaný rôznym podobám lásky a v ktorom nebude núdza o vtipné a kuriózne situácie, ktoré môže priniesť skutočne iba sám život. Príbeh  z diplomatického prostredia sľubuje množstvo nečakaných zvratov, nevšedných príbehov a problémov, ktoré ľudia zažívajú ďaleko od domova. To všetko na pozadí nenaplnenej lásky hlavných hrdinov, ktorých po rokoch spojí práve práca na konzuláte a skomplikuje ich nalinajkované životy. Režisérom seriálu je Ivan Holub. Každý diel je samostatne uzatvorenou časťou, pričom nad týmito príbehmi sa rozvíja aj dejová línia komplikovaného vzťahu veľvyslanca a konzulky.

Komentujte cez Facebook

Related posts