novinky 

Apple TV+ oznámilo príchod prvého nemeckojazyčného seriálu „Where’s Wanda?“

Apple TV+ predstavila dátum premiéry svojho prvého nemeckojazyčného seriálu „Where’s Wanda?“, ktorý bude mať celosvetovú premiéru v stredu 2. októbra 2024 s prvými dvoma epizódami, po ktorých bude nasledovať nová epizóda každú stredu do 13. novembra 2024. V osemdielnej čiernej komédii, ktorú produkuje spoločnosť UFA Fiction, účinkujú na medzinárodnú cenu Emmy nominovaná Heike Makatsch („Love Actually“), držiteľ nemeckej komediálnej ceny Axel Stein („The Vault“), mnohonásobne ocenená herečka Lea Drinda („The Gryphon“), nováčik Leo Simon, podnikateľka, herečka a autorka Nikeata Thompson („Ako otec“), moderátorka a herečka Palina Rojinski („Vitajte v Nemecku“), Kostja Ullmann („Moje rande so životom naslepo“) a vychádzajúca hviezda Harriet Herbig-Matten („Maxton Hall“).

„Kde je Wanda?“ rozpráva príbeh Deda a Carlotty Klattovcov (Stein a Makatsch), ktorí sa zúfalo snažia nájsť svoju nezvestnú 17-ročnú dcéru Wandu (Drinda), ktorá pred niekoľkými mesiacmi zmizla bez stopy. Keď ju polícia nenájde, rodina vezme veci do vlastných rúk a s pomocou technicky zdatného syna Oleho (Simon) zaobstará sledovacie zariadenia. V prestrojení za zamestnancov elektrotechnickej firmy odpočúvajú svoje okolie a potom aj polovicu predmestia a zisťujú, že za zatvorenými dverami nikto zo susedov nie je tým, za koho sa vydáva.

V seriáli účinkujú aj Devid Striesow („Na západnom fronte je ticho“), Jasmin Shakeri („Čarovná flauta“) a Joachim Król („Najžiadanejší muž“).

Seriál „Where’s Wanda?“, ktorý pochádza z dielne UFA Fiction, spoločnosti Fremantle, vytvoril, napísal a výkonne produkuje Oliver Lansley („Flack“), nominovaný na cenu Kráľovskej televíznej spoločnosti, spolu s viacnásobne ocenenými výkonnými producentmi Nataly Kudiabor („Arthur’s Law“) a Sebastianom Werningerom („The Physician“). Seriál vznikol v spoluautorstve a na základe príbehu Zoltána Spirandelliho („Vaya con Dios“). „Kde je Wanda?„ režírujú kritikmi oceňovaní tvorcovia Christian Ditter (“Ako byť single„) a Tobi Baumann (“Faking Hitler“). Ditter pôsobí aj ako výkonný producent.

Apple TV+ nedávno oznámila druhý pôvodný seriál v nemeckom jazyku, novú drsnú nemocničnú drámu „KRANK Berlin“ s Haley Louise Jones v hlavnej úlohe.

Translated with DeepL.com (free version)

Komentujte cez Facebook

Related posts