Komediálny seriál, ktorý má na konte cenu Emmy®, Iba vraždy v budove sa vracia so štvrtou sériou 28. augusta exkluzívne na Disney+

Pôvodný seriál Iba vraždy v budove sa vráti so svojou štvrtou sériou 28. augusta exkluzívne na Disney+. Predchádzajúce tri série na Disney+ už môžete sledovať.
Vo štvrtej sérii seriálu Iba vraždy v budove sa amatérska trojica podcasterov spamätáva zo šokujúcej vraždy Charlesovej dablérky a kamarátky Sazz Pataki. Pátranie ich zavedie do Los Angeles, kde hollywoodske štúdio pripravuje film o ich podcaste. Po návrate do New Yorku čakajú Charlesa, Olivera a Mabel nové tajomstvá. Tentoraz budú musieť preniknúť do zvrátených životov obyvateľov Západnej veže Arkonie. 
Do hlavných úloh sa vracajú Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez a Michael Cyril Creighton. Medzi hosťujúcimi hviezdami sa objavia Meryl Streep, Joy Randolph z Da’Vine, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind a ďalší. 
Tvorcami seriálu sú Steve Martin a John Hoffman (Grace a FrankieHľadanie).Výkonnými producentmi sú John Hoffman, Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman (Toto sme my) a Jess Rosenthal. Seriál produkuje spoločnosť 20th Television, ktorá je súčasťou skupiny Disney Television Studios.
Komentujte cez Facebook

Related posts