novinky 

PREMIÉRA JUSTICE LEAGUJE ZACKA SNYDERA SA USKUTOČNÍ 18. MARCA NA HBO MAX A VO VŠETKÝCH TERITÓRIÁCH HBO

Podľa dnešného oznámenia HBO Max bude mať celovečerný film štúdií Warner Bros. Pictures a DC JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA  z pôvodnej produkcie HBO Max premiéru na tejto platforme vo ŠTVRTOK 18. MARCA. Film JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA bude naraz uvedený vo všetkých teritóriách, kde HBO vysiela, vrátane HBO GO na Slovensku a v Čechách.
Spoločne s oznámením boli k filmu zverejnené nové plagáty.
Premiéru filmu JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA sprevádza vydanie mnohých ďalších produktov naprieč platformami spoločností WarnerMedia a DC, a to vrátane soundtracku vydaného prostredníctvom spoločnosti WaterTower Music, tematickej kolekcie od Warner Bros. Spotrebný tovar spojený s filmom bude dostupný výhradne v e-shope spoločnosti DC na https://shop.dccomics.com/. Jedinečný a intenzívny zážitok pre domáce sledovanie bude možné vyskúšať na území Veľkej Británie a Spojených štátov prostredníctvom platformy Wonderland at home (wonderlandathome.com).
Spoločnosť tiež oznámila podrobnosti o začatí prvej medzinárodnej vlny vysielania filmu JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA. Súbežne s premiérou na HBO Max v USA bude film vysielaný výhradne prostredníctvom služby HBO v severských krajinách Európy *, v strednej Európe **, Španielsku a Portugalsku, a na HBO GO v Ázii ***. V Latinskej Amerike bude mať titul premiéru výhradne na HBO Max, keď bude tento rok služba v tejto oblasti spustená. Podrobnosti o ďalších plánoch a dátumoch premiér v ostatných krajinách budú oznámené, akonáhle budú k dispozícii. 
* Severské krajiny, kde je služba HBO dostupná – Švédsko, Dánsko, Nórsko a Fínsko** Krajiny strednej Európy, kde je služba HBO dostupná – Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Česká republika, Slovensko, Bosna a Hercegovina, Severné Macedónsko, Srbsko, Slovinsko, Poľsko, Čierna Hora a Chorvátsko*** Krajiny Ázie, kde je služba HBO GO dostupná – Indonézia, Malajzia, Filipíny, Singapur, Thajsko, Vietnam, Hongkong, Tchaj-wan
Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný sa postarať o to, aby Supermanova (Henry Cavill) obeť neprišla na zmar. V JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA spoja svoje sily s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánujú zjednotiť tím superhrdinov, ktorí majú zachrániť svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov. Takáto úloha sa ukáže byť ťažšia, než si Bruce predstavoval, lebo každý z nováčikov v tíme zvádza boj s vlastnou minulosťou, ktorú musí nechať za sebou, aby zvládli spojiť svoje sily a vytvoriť jedinečné spoločenstvá hrdinov. Spoločne tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) dúfajú, že na záchranu planéty pred zloduchmi, akými sú Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a ich strašnými úmyslami ešte nie je príliš neskoro.

O filme JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA 
Autorom scenára filmu JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA je Chris Terrio, ktorý na podobe príbehu spolupracoval so Zackom Snyderom a Willom Beallom. Postavy vychádzajú z komiksov DC a Superman od autorov Jerryho Siegela a Joe Shustera. Producentmi filmu sú Charles Roven a Deborah Snyder, medzi ďalších producentov patrí Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio a Ben Affleck.

Komentujte cez Facebook

Related posts