novinky 

Nový seriál z produkcie HBO Europe 30 strieborných bude mať premiéru v novembri na HBO

Novinka z produkcie HBO Europe seriál 30 strieborných (30 Monedas), ktorý režíroval Álex de La Iglesia, bude mať premiéru vo všetkých európskych teritóriách HBO už v novembri.
30 strieborných (30 Monedas) mal svetovú premiéru (v sekcii Zvláštne uvedenie) na 77. Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach. Španielska premiéra prebehne 11. októbra na filmovom festivale v Sitges.


Novinkou 30 strieborných vás renomovaný režisér Álex de La Iglesia uvedie do sveta, kde nič nie je tak, ako vyzerá, a nikomu neradno veriť. Otec Vergara (Eduard Fernández) je vyháňač diabla, boxer a  niekdajší príslušník kléru, ktorého ako kňaza vyhostili do mesta na hraniciach Španielska. Túži zabudnúť a byť zabudnutý, ale jeho nepriatelia si ho čoskoro nájdu. Začnú sa diať zvláštne veci a neobvyklá úloha dostane do hry starostu Paca (Miguel Ángel Silvestre) a miestnu veterinárku Elenu (Megan Montaner). Všetko je narušené prekliatou mincou, ktorá stojí v strede celosvetového sprisahania
Réžia: Álex de la Iglesia, spoluscenáristi: Álex de la Iglesia a Jorge Guerricaechevarría. Producenti za HBO Europe: Steve Matthews, Miguel Salvat a Antony Root. Álex de la Iglesia a Carolina Bang sú producentmi za Pokeepsie Films. Produkčný servis zabezpečil Pokeepsie Films a seriál vznikol v spolupráci producentov z HBO Latinská Amerika.

Komentujte cez Facebook

Related posts