novinky 

Agáta Hakness sa vráti už v septembri

Spoločnosť Disney+ oznámila termín premiéry nového seriálu z Marvel vesmíru Za všetkým hľadaj Agátu [Agatha All Along]. Príbeh sleduje postavu Agáty z oceňovaného seriálu WandaVision, ktorá sa vydáva na nebezpečnú a záhadnú cestu plnú skúšok a útrap. Showrunnerom seriálu je Jac Schaeffer, ktorý stál aj za WandaVision a je režisérom prvej časti.
V úvode seriálu Za všetkým hľadaj Agátu sledujeme bezmocnú a zraniteľnú Agátu Hakness, kedysi neslávne známu bosorku, ktorú istý podozrivý mladík oslobodí spod kliatby. Agátu zaujme mladíkova ponuka vydať sa legendárnou Cestou hrôz, na ktorej číhajú mnohé nástrahy a skúšky. Bosorka, ktorá prežije a Cestou hrôz zdarne prejde, získa to, čo jej najviac chýba. Spoločne so záhadným mladíkom založí Agáta nový koven a s ďalšími tromi bosorkami a jednou civilistkou sa vydajú Cestou hrôz.
Okrem Kathryn Hahnovej sa v seriáli predstavia aj Joe Locke, Sasheer Zamataová, Ali Ahnová, Maria Dizziaová, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasiliová, Debra Jo Ruppová, Patti LuPoneová a Aubrey Plazaová. Výkonnými producentmi sú Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanosová a Jac Schaeffer. Seriál režírujú Jac Schaeffer, Rachel Goldbergová a Gandja Montierová.
Prvé dve časti seriálu Za všetkým hľadaj Agátu od televízie Marvel budú mať premiéru 19. septembra exkluzívne na Disney+.
Komentujte cez Facebook

Related posts