novinky 

Kinohit KAVEJ si môžu už teraz vychutnať predplatitelia na Voyo

V lete tohto roka zobral film Kavej slovenské kiná útokom a po troch mesiacoch od úspešnej kinopremiéry prichádza do ponuky streamovacej platformy Voyo. Jej predplatitelia si môžu Kavej ako Voyo Film vychutnať už od dnešného dňa.

Voyo Filmyslovenské a české filmové novinky, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú práve do ponuky platformy Voyo. Diváci si tak môžu vychutnávať kinohity ako Lieta v tom, Franta mimozemšťan, Smolu nosíš ty, láska, Karlos, Buď chlap!, Život pre samoukov a mnohé ďalšie. Pestrú knižnicu kategórie Voyo Film tentokrát doplní jeden z najúspešnejších filmov tohto roka. Porciu skvelej zábavy, fantastických hereckých výkonov, nefalšovaného východniarskeho dialektu, ale aj humorných situácií so sebou prináša Kavej.

Snímka nadväzuje na rovnomennú skeč-šou z roku 2019, ktorá popisovala bežné situácie východoslovenských dievčat žijúcich v hlavnom meste Slovenska. Dve kamarátky, východniarky Veronika (Jana Kovalčiková) a Klára (Anna Jakab Rakovská), žijú a pracujú v hlavnom meste. Po dlhšom čase sú nútené vycestovať domov do Prešova a do Kysaku, kde musia absolvovať povinné rodinné a spoločenské udalosti – pohreb a tri svadby. Udeje sa toho však viac, ako by ktokoľvek čakal.

Film Kavej s humorom rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine. Dve kamarátky Veronika a Klára počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Počas troch svadieb a jedného pohrebu sa toho dokáže udiať naozaj veľa. Podarí sa im však nájsť popri všetkých zážitkoch lásku, šťastie a svoje miesto pre život?

Predplatitelia sa môžu tešiť na nenapodobiteľný východniarsky humor, bizarné situácie a kopec zábavy vo filme Kavej kedykoľvek na Voyo.

Komentujte cez Facebook

Related posts