novinky 

Legendárny Gogo sa objaví na JOJ Play v realityshow Zradcovia

Show, na ktorú sme čakali, príde už na konci septembra. Kým doteraz sme poznali len meno hviezdneho moderátora, herca Vojtecha Koteka, teraz sme spoznali osadenstvo obyvateľov hradu. A je medzi nimi aj legenda (česko)slovenského YouTubu, Gogo alias Daniel Štrauch. Pre Goga to bude už druhá reality show v krátkom čase po tom, ako sa zúčastnil Survivora.

Gogo však nie je jedinou celebritou show, ktorá vychádza z hry „Mestečko Palermo“. Tvorcovia tak potvrdili, že idú cestou americkej verzie, kde približne polovicu tvoria známe tváre a druhú rôzna skupina „bežných“ ľudí s profesiami ako policajt alebo podnikateľka. Na hrade Křivoklát sa objaví aj známy odhaľovač podvodov nielen v potravinách Jan Tuna alebo satirický novinár Luděk Staněk. Okrem Goga môžeme potvrdiť účasť ešte jedného Slováka, hudobníka Rada Oravkina.

A to najdôležitejšie. Podľa vyjadrenia TV Joj, s českou verziou Zradcov rovnako ako s britskou a americkou by sme sa mali stretnúť na platforme Joj Play. Za mňa dôvod ísť do toho. Reality show, v ktorej rozhovory nie sú o tom, kto vás má rád alebo nie, ale oveľa dôležitejšie – či je to verný človek alebo zradca, ktorý vás v noci môže zabiť.

Viac o existujúcich verziách Zradcov na Joj Play si prečítajte tu.

Komentujte cez Facebook

Related posts