novinky 

Neuveriteľná 16. séria najobľúbenejšej reality šou Farma prinesie veľký návrat štyroch výrazných exfarmárov

Nová kapitola farmárskeho zápolenia sa začne písať už v pondelok 2. septembra 2024 o 21:50 hod., alebo v exkluzívnom predstihu na Voyo.


Televízia Markíza prináša túto jeseň na obrazovky neuveriteľnú 16. sériu najúspešnejšej reality šou Farma, ktorej základný koncept bude opäť osviežený množstvom prekvapujúcich noviniek a zvratov. Nová kapitola farmárskeho zápolenia sa začne písať už v pondelok 2. septembra 2024 o 21:50 hod., alebo v exkluzívnom predstihu na Voyo.

„Farma je našou dlhoročnou stálicou a v podstate už neodmysliteľnou súčasťou jesennej programovej štruktúry. Patrí medzi naše najcennejšie brandy a sme nesmierne vďační, že divákov a diváčky stále baví a tešia sa na ňu v každej sezóne. Aj tento rok sa nám podarilo nájsť rôznorodú zostavu zaujímavých účinkujúcich a formát sme citlivo inovovali tak, aby bol stále svieži, moderný a už tradične plný emócií a zaujímavého diania,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. 

Veľkým prekvapením tohtoročnej Farmy bude návrat štyroch výrazných bývalých súťažiacich, ktorým v uplynulých ročníkoch len tesne uniklo víťazstvo. S odhodlaním druhú šancu prijali Karin Hegedüs Dvořáková (Farma 10), Stanka Klčová (Farma 13), Minh Nguyen Anh (Farma 14) a Adam Rohárik (Farma 15). Nebudú to však mať o nič jednoduchšie, ako ostatní nováčikovia na Farme. Práve naopak, na rozdiel od nich budú musieť najprv prejsť tajnou misiou.

„Koncept toho, že sa na Farmu vrátia exfarmári, je pre nás úplne nový. Mali sme už v minulosti celebrity, toto je však niečo úplne iné. Štyria vybraní exfarmári sú výraznými a obľúbenými osobnosťami a veríme, že budú pre divákov atraktívni. Každý z nich zažil inú Farmu, iné pravidlá a bude zaujímavé porovnávať, ako si budú počínať s novým nastavením, pravidlami, ľuďmi a celkovým životom na Farme 16,“ priblížil showrunner a jeden z režisérov Farmy Lukáš Kodoň.

Nič netušiaca trinástka farmárov hneď v úvode svojho pobytu na statku prejde extrémne náročným testovaním, pričom najlepší z nich získa veľkú výhodu. Farmári sa budú každý týždeň rozdeľovať na dve skupiny, jedna si bude môcť užívať väčší komfort a tá druhá pocíti naozaj drsné podmienky Farmy.  

Fanúšikovia obľúbenej šou sa aj v tomto ročníku môžu tešiť na očarujúce prostredie Považského Inovca, nekompromisnú umelú inteligenciu Alicu, ktorá bude schopnosti súťažiacich pravidelne testovať náročnými tajnými misiami,ako aj na nové herné pravidlá. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, a tak ako vždy budú plné nečakaných zvratov.

Moderovania Farmy sa už po tretí raz zhostí obľúbený herec Marek Fašiang, ktorému už tradične bude sekundovať skúsený hospodár Martin Bagar. Výroba tohto programu prebieha v súlade s postupmi udržateľnej produkcie, teda s maximálnym ohľadom na životné prostredie.

Komentujte cez Facebook

Related posts