novinky 

Najhorúcejšia šou tejto jesene Love Island je tu! Spoznajte desať nových sexi obyvateľov vily na Kanárskych ostrovoch

Po ročnej pauze sa už v pondelok 2. septembra vracia na Voyo a o deň neskôr aj na obrazovky televízie Markíza úspešná reality šou, v ktorej rozhodne nebude chýbať romantika aj dráma či radosť aj slzy, a to všetko pod taktovkou očarujúcej moderátorky Zorky Hejdovej.


Jeseň bude na Voyo a vo vysielaní televízie Markíza opäť plná horúcich momentov. Slnko, odhalené telá, závan exotiky a predovšetkým láska budú hlavnými témami aj vo štvrtej sezóne obľúbenej šou Love Island Česko & Slovensko. Po ročnej pauze sa už v pondelok 2. septembra vracia na Voyo a o deň neskôr aj na obrazovky televízie Markíza najhorúcejšia reality šou, v ktorej rozhodne nebude chýbať romantika aj dráma či radosť aj slzy, a to všetko pod taktovkou očarujúcej moderátorky Zorky Hejdovej. Všetci súťažiaci, ktorí ako prví prekročia prah vily, sú už na Kanárskych ostrovoch a tvorcovia sľubujú aj vo štvrtej sérii ešte viac zvratov a prekvapení.

„Keď sme na jeseň roku 2021 prvý raz predstavili Love Island, malo Voyo takmer 350-tisíc predplatiteľov. Dnes je ich aj vďaka programom, ako je práve tento, až o pol milióna viac, v Česku a na Slovensku už službu využíva vyše 850-tisíc predplatiteľov. Veľmi nás teší pokračujúci úspech tejto šou a že divákom môžeme priniesť už jej štvrtú sériu. Zároveň je skvelé, že práve vďaka Love Islandu si hneď niekoľko párov našlo lásku, ktorá pretrváva dodnes. Novým účastníkom šou želám veľa zábavy a šťastia, aby sa im na ostrove podarilo nájsť svoju spriaznenú dušu,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a Voyo.

„Štvrtá séria bude v znamení rozmanitých charakterov, odvážnejších twistov, ktoré okrem zábavy prinesú aj nové možnosti pre našich mladých hľadačov vzťahov a hlavne prinesie veľa lásky a priateľstva. A to dnes potrebujeme najviac,“ dodáva kreatívny producent a režisér šou Samo Jaško.

Diváci šou Love Island sú zvyknutí, že dianie vo vile často ovplyvňujú a aj tento rok bude ich hlas veľmi silný a pravidelne bude láska na ostrove v ich rukách. Pomocou mobilnej aplikácie Love Island môžu mať osud súťažiacich aj vo svojich rukách, preto si ju už teraz môžu stiahnuť a pripraviť sa na štart šou.

Vo vile na španielskom ostrove Gran Canaria bude desiatka „singles“ zo Slovenska a Česka hľadať pravú lásku a bojovať o hlavnú výhru 75 000 eur! Postupne však do vily prídu ďalší a ďalší sexi súťažiaci, takzvaní „bombshells“, ktorí sa rovnako budú snažiť nájsť si svoj pár. Kto to nakoniec dotiahne až do finále? Pozrite si nových obyvateľov luxusnej vily bojujúcich o lásku. Šou Love Island môžete sledovať už od 2. septembra, každý týždeň od pondelka do soboty na Voyo. Televízni diváci môžu sledovať jednotlivé epizódy s denným oneskorením vo vysielaní televízie Markíza po 23:00 hod.

Populárna reality šou Love Island prichádza s novinkou, s vlastným videopodcastom Love Island Česko & Slovensko: Love Cast. Jeho moderátormi budú Rachel Karnižová, Gabriela Gášpárová, Vincent Navrátil, Oskar Barami a Michal Totka – bývalí účastníci tejto šou aj ďalšie známe tváre z relácií TV Markíza a TV Nova. Love Cast sa zameria predovšetkým na emócie srdiečok po tom, čo ostrov lásky opustia. Zároveň budú hosťami aj ich priatelia a rodinní príslušníci.


Desiatka nových „srdiečok“ z Love Islandu odhalená

DIEVČATÁ

Kristi (24)

Vždy pozitívne naladená modelka Kristi sa narodila vo Zvolene, aktuálne žije v Bratislave. Má dobré srdce a všade, kde sa objaví, je o zábavu zaručene postarané. Jej nákazlivý smiech dostane každého. Je najvyššou z tohtoročných srdiečok, no rozhodne sa na nikoho nebude pozerať zhora. Ak sa vám Kristi zdá povedomá, nemýlite sa. V roku 2020 sa zúčastnila súťaže Miss Slovensko a umiestnila sa na treťom mieste. Je milovníčkou módy, športu a jej snom je spustiť vlastnú značku plaviek a otvoriť si bistro. Podarí sa jej nájsť muža, ktorý ju bude milovať a ktorý bude tolerovať jej častokrát časovo náročnú modelingovú kariéru?

Kerol (27)

Kerol je alfa samica tejto sezóny Love Islandu, ktorá neváha a kedykoľvek rada využíva svoj sexepíl. Temperamentná asistentka predaja sa narodila v Rumburku, je dominantnej povahy a ide si za tým, čo chce dosiahnuť. Kerol je profesionálnou hráčkou stolného tenisu. Ako vo všetkom v živote, aj v športe chce byť vždy najlepšia. Hľadá muža, ktorý jej dá slobodu žiť život tak, ako chce. Nájde Kerol skutočnú lásku práve na Love Islande?

Viky (22)

Mladučká trénerka tenisu Viky vyštudovala psychológiu v USA, kde zostala žiť a pracovať. Je veľmi ambiciózna, ide si tvrdo za svojim cieľom. Viky je skutočne neodolateľná a priťahujú ju „zlí chlapci“. Svoju účasť v šou Love Island vníma ako veľkú skúsenosť, no predovšetkým by na ostrove chcela nájsť pravú lásku. Viky mala za posledných pár rokov jeden vážny vzťah (na diaľku) s českým profesionálnym tenistom. Svoju prácu tenisovej trénerky chce spojiť so sociálnymi sieťami a v budúcnosti vidí svoj život práve v Česku. Podarí sa jej nájsť spriaznenú dušu a vrátiť sa domov?

Terez (26)

Sebavedomá, koketná a niekedy aj drzá. Taká je krásna modelka z Prahy Terez. Na Instagrame si vybudovala silnú základňu, už teraz ju sleduje viac ako stotisíc používateľov. Terez je silná osobnosť, ktorá mnohých dráždi, ale často môže za vážnou tvárou len ukrývať svoje skutočné pocity. Ak sa zamiluje, bude to pre ňu značné vystúpenie z jej komfortnej zóny. Terez vyznáva vegetariánsky životný štýl. Dokáže sa na ostrove lásky skutočne zamilovať?

Anet (24)

Anet na prvý pohľad pôsobí nesmelo, presne však vie, ako svoju atraktivitu využiť, aby získala, čo chce. Očarujúca predajkyňa áut z Jihlavy zároveň neznáša dievčatá, ktoré chcú byť stredobodom pozornosti a nebojí sa im to dať pocítiť. Pokojne im priamo do očí povie, čo sa jej nepáči. Anet verí, že v šou môže stretnúť skutočnú lásku. Doposiaľ mala dva vážne vzťahy, teraz je už vyše roka single. Rada trávi čas so svojimi priateľmi, miluje drinky a párty. Závistlivé pohľady ostatných dievčat rozhodne potešia jej ego. Sadne si vo vile so všetkými srdiečkami a nájde toho pravého?

CHLAPCI

Tadeáš (27)

Sexi výzor, výrečnosť a inteligencia. Aj to sa snúbi v romantikovi z Hořovic. Majiteľ rodinného e-shopu, ktorý prevzal po otcovi, je vždy pozitívne naladený a obľubuje aj čierny humor. Tadeáš rád prijíma nové výzvy a Love Island je jednou z nich. V otázke ženskej krásy má jasné preferencie, páčia sa mu brunetky s veľkými očami. Sex na jednu noc ani krátkodobé vzťahy ho vôbec nelákajú. Keď je s niekým vo vzťahu, musí to byť dlhodobé. Tadeáš je tímový hráč a miluje horskú turistiku. Nájde na ostrove spriaznenú parťáčku do života aj na hory?

Tomáš (27)

Sales manažér Tomáš pochádza zo Slovenska, ale žije v portugalskom Lisabone, kde vidí aj svoju budúcnosť a má veľké plány. Tento vyšportovaný surfista sa sústredí najmä na svoj kariérny a osobný rozvoj, neustále na sebe pracuje. Tomáš sám seba nepovažuje za dominantného lovca, ale skôr za pohodového chlapa. Je preňho dôležité, aby nestratil svoj charakter a aby v každej situácii zostal verný sám sebe. Tomáš má chuť zažiť na ostrove niečo nové. Jeho cieľom je budovať vzťahy, a to aj tie priateľské. Podarí sa mu nájsť vo vile to, čo hľadá?

Erik (24)

Milovník street workoutu Erik pochádza zo Zlína, no žije v Londýne, kde sa venuje krypto tradingu. Erik má jasnú predstavu o tom, kam sa chce v živote dostať. Je síce romantik, ale rozprávať o svojich pocitoch je pre neho často náročné. Dokáže sa napojiť na ženskú energiu a prispôsobiť tomu svoje správanie. Vyrastal len so svojou mamou a starou mamou, ktoré sú kľúčovými ženami jeho života, čo rozhodne ovplyvnilo aj jeho vzťah k ženám. Erik hľadá spriaznenú dušu. Baví ho, keď žena nie je ľahko dostupná a on si ju musí získať. Ak však nevidí záujem, ide ďalej a nestráca čas. Ako sa mu bude na ostrove dariť?

Dušan (33)

Dušan pochádza z Nitry a je to úspešný muž, ktorý už vie, čo od života chce. Jeho sexi zjav a výrazná osobnosť určite očaria nejedno dievča vo vile aj pri obrazovkách. Už na prvý pohľad je to alfa samec, ktorý, aj vzhľadom na svoj vek vie, čo od partnerky očakáva. Je veľmi empatický a citlivý. Dušan je pokojný a vyrovnaný, zameriava sa na vlastný rozvoj a má prirodzené vodcovské schopnosti. Na Love Island ide za novými zážitkami. Podarí sa mu nájsť svoju vytúženú polovičku?

Pavel (23) Fitness tréner z Chomutova si v živote prešiel obrovskou premenou. Od zádumčivého chlapca, ktorý sa bál osloviť dievča, sa dostal až do fázy muža s božskou postavou, pre ktorého je účasť v Love Islande splneným snom. Kedysi mal problémy so sebaúctou a dni trávil hraním počítačových hier. Potom sa dostal k posilňovaniu a jeho sebavedomie sa razom zvýšilo. Keďže má problémy so zoznamovaním, svoju účasť v šou berie ako veľkú výzvu a príležitosť naučiť sa lepšie komunikovať so ženami. Bude to práve on, kto očarí dievčatá na ostrove? Je to človek so srdcom na pravom mieste, pre ktorého vernosť nie je len prázdne slovo. Nájde na ostrove tú pravú ženu, o ktorú sa bude môcť postarať?

Komentujte cez Facebook

Related posts