novinky 

NA STREAMOVACEJ PLATFORME MAX BUDE ODTERAZ K DISPOZÍCII AJ CNN INTERNATIONAL

Od 29. augusta bude Max ponúkať nepretržité živé vysielanie spravodajstva CNN International na Slovensku, Českej republike, Španielsku, severských krajinách, Belgicku, Holandsku a v strednej a východnej Európe.

Streamovacia platforma Max, ktorá je súčasťou spoločnosti Warner Bros. Discovery, bude od 29. augusta ponúkať nepretržité spravodajstvo, keď spustí živé vysielanie CNN International v 22 európskych krajinách, a to na Slovensku, Českej republike, Španielsku, severských krajinách, Belgicku, Holandsku a v strednej
a východnej Európe*. CNN International prichádza na Max v Európe v čase, keď sa pozornosť celého sveta sústreďuje na tohtoročné mimoriadne dôležité voľby v USA.

Deň pred voľbami, 5. novembra, budú môcť predplatitelia služby Max sledovať každý zvrat kampane počas posledných týždňov boja o Biely dom. Patrí sem aj prenos z prezidentskej debaty ABC News medzi bývalým prezidentom Donaldom Trumpom a viceprezidentkou Kamalou Harrisovou, ktorú bude 11. septembra o 03.00 h SEČ simultánne vysielať CNN International a opakovať o 08.00 a 20.00 h.

V nasledujúcich týždňoch a mesiacoch bude CNN International pokračovať v podrobnom spravodajstve z celých Spojených štátov o prezidentských voľbách a poskytne bližší pohľad na rozhodujúce súboje, ktoré určia rovnováhu v Snemovni reprezentantov a Senáte.

Okrem americkej politiky si predplatitelia pozrú na CNN International aj najlepšie medzinárodné spravodajstvo spolu so širokou škálou obchodných, cestovateľských, technologických a lifestylových relácií zo všetkých kútov sveta.

Toto spustenie nadväzuje na predchádzajúce spustenie CNN International na Maxe vo Francúzsku a Poľsku v júni. Max je dostupný v 65 krajinách a teritóriách po celom svete v USA, Latinskej Amerike, Karibiku
a Európe. V kľúčových krajinách juhovýchodnej Ázie bude Max spustený neskôr v tomto roku.

Komentujte cez Facebook

Related posts