novinky 

10 vecí, ktoré treba vidieť v marci 2019

Tento mesiac máme toľko zaujímavých noviniek, že sa do prehľadu nedostali žiadne pokračovania už známych seriálov ako Gomorah, American Gods alebo Miliardy.

Leaving Neverland (HBO)

Keď o štvorhodinovom dokumente píšu skoro všetky médiá a informácie o ňom nájdete aj v hlavných správach televízií, tak to musí byť udalosť. Navyše o reklamu sa starajú aj pozostalí po Michealovi Jacksonovi, ktorí by najradšej zakázali jeho šírenie. Akýkoľvek názor na speváka máte, tak toto je čosi navyše – o tom, ako ľahko možno podľahnúť idolu a dovoliť, aby ubližoval aj deťom.

Losers (Netflix)

Dokumenty sa nám snažia predstaviť úspešných ľudí, aby nás inšpirovali dosiahnuť rovnaké výsledky. Losers je presný opak a napriek tomu dokážu byť inšpiratívni. Osem krátkych príbehov o tom, ako sa niekto veľmi snažil a napriek tomu neuspel.

Inventor (HBO)

Ešte jeden dokument o tom, ako sa niekomu niečo nepodarilo. Inventor popisuje asi jeden z najväčších podvodov v oblasti startupov, ktorý dokázal získať obrovské investície na projekt analýzy krvi, ktorý sa skončil veľkým škandálom.

After Life (Netflix)

Ricky Gervais sa od stand-upov vracia k hranej tvorbe a tomu, čím zaujal na začiatku. After Life zapadá do kategórie depresívna komédia a podobne ako pri The Office alebo Extras je to inteligentný humor v trochu netradičnej podobe – v živote nepraktického muža, ktorý prišiel o svoju manželku.

Nebo s.r.o. – Miracle Workers (HBO)

Keď už hovoríme o smrti, Miracle Workers je komediálnym seriálom z opačnej strany, to jest z pohľadu najvyšších miest v nebi. V komediálnom seriáli sa budeme baviť na tom, čo sa bude diať, ak by boh hraný Stevom Buscemim bude chcieť nad ľudstvom zlomiť palicu, ale anjeli, medzi ktorými je Daniel Radcliffe nás bude chcieť ešte zachrániť.

Škvrna (Stream)

Po čase Stream prináša nový dramatický seriál a tentokrát tu máme postapokalyptický žáner. A keďže tento projekt je v réžii najúspešnejšieho slovenského režiséra súčasnosti, Petra Bebjaka, ktorý má na svojom konte Trhlinu alebo Čiaru, tak očakávania sú mimoriadne vysoké.

Osmosis (Netflix)

Netflix nie je len o americkej produkcii, novým veľmi sľubným projektom je Osmosis, ktorý vznikol vo Francúzsku. Streamingová jednotka sľubuje, že tu bude ďalšie zaujímavé sci-fi z blízkej budúcnosti, kedy sa o medziľudné vzťahy a výber vhodného partnera budú starať počítačové systémy.

Hanna (Amazon)

Akčná novinka z produkcie Amazonu, ktorá poteší nadšencov akčného krimi. Ak máte radi príbeh o školení tajných agentiek niekde na odľahlom mieste, tak toto bude vaša šálka kávy.

Highwaymen (Netflix)

Bonnie a Clyde je historicky silným príbehom o páre bankových lupičov, pričom Highwaymen ako nový pôvodný film od Netflixu sľubuje vyrozprávať tento príbeh z opačnej strany, teda z pohľadu vyšetrovateľov. Navyše sa môžeme tešiť na silné herecké obsadenie v podobe Kevina Costnera a Woodyho Harrelsena.

Made In Heaven (Amazon)

India je najľudnatejšou demokraciou na svete a vo filmovej produkcii je hneď za Hollywoodom. Made In Heaven je balzamom pre romantické duše a ako hraný seriál odhľuje zákulisie sveta veľkých indických svadieb.

Komentujte cez Facebook

Related posts