novinky 

Trailery noci Super Bowlu 2019 – Hra o tróny, Príbeh služobnice a niečo pre fajnšmekrov

Najväčší televízny program roka v Amerike máme za sebou. Okrem očakávaného výsledku a neočakávanej športovej nudy nám priniesol tradične atraktívne reklamy a s nimi aj trailery na očakávané filmy a seriály. Tu ich máte na jednom mieste.

Hra o tróny (HBO)

HBO vyrukovalo s netradičným spoločným reklamným projektom s výrobcom piva Bud Light. Ich reklama na pivo a trailer na finálnu sériu Game of Thrones bolo presne tým, čo si všetci diváci Super Bowlu želajú.

Príbeh služobníčky (Hulu/HBO)

Dočkali sme sa aj traileru na blížiacu sa tretiu sériu seriálu Handmaid’s Tale. Ako sa zdá, čaká nás revolúcia.

Our Planet (Netflix)

Minulý rok vypálil Netflix všetkým rybník tým, že namiesto traileru vypustil počas Super Bowlu celý nový film The Cloverfield Paradox, ktorý bol pôvodne určený pre kiná. Tento rok počas celého zápasu bol twitter Netflixu plný „ňuňu“ gifiek zvierat a na záver uviedol trailer k novému dokumentu Our Planet, ktorý bude mať premiéru v apríli.

Twilight Zone (CBS/?)

Asi najzaujímavejší trailer tohtoročného Super Bowlu. Televízia CBS uvidela prvý trailer k obnoveniu mysterióznej série zo šesťdesiatych rokov, na ktorú sa odvolávajú také klasiky ako The X Files alebo Stranger Things. Veľkolepý trailer bol viac ako poctou tomuto titulu. K nás sa (podľa mojich informácií) pôvodný Twilight Zone nedostal. Verím však, že novinka nás neobíde.

Hanna (Amazon)

Chuťovka pre fanúšikov seriálov o tajných agentoch. Amazon pre zvýšenie zásahu nový trailer vypustil už pred Super Bowlom, ale oficiálnu premiéru mal práve uplynulú noc.

Komentujte cez Facebook

Related posts