novinky 

Denisa Bartošová inspiruje v pořadu Vytvořeno s láskou

Stylové vylepšení domácnosti nebo netradiční obdarování blízkých nemusí být vždy jen otázkou peněz. Chce to především nápad! A protože interiérová designérka, food stylistka a dekoratérka Denisa Bartošová jich má na rozdávání, rozhodla se o ně podělit s diváky a divačkami internetové televize Mall.tv. V pořadu s příznačným názvem „Vytvořeno s láskou“ představuje nejen originální recepty a dárky, ale také inspiraci a praktické tipy, jak zútulnit interiér, využít bylinky nebo si doma vyrobit přírodní kosmetiku.

„V podstatě už od malička jsem vyráběla dárky pro celou rodinu a ve své zaměstnání jsem tuto kreativní činnost proměnila před 17 lety. Pro mě je inspirace všude kolem, stačí chodit po světě s otevřenýma očima, nekoukat na chodník, ale vnímat ten krásný obyčejný život kolem sebe a naslouchat,” vysvětluje své nutkání neustále něco tvořit žena, jejíž oblíbenou disciplínou jsou jedlé dárky.

Své „jedlé“ nápady sepsala v několika kuchařkách. S kuchařkami „Láskominy Denisy Bartošové“ a „Láska prochází kuchyní“ z nakladatelství Smart Press dokonce vyhrála cenu za světově nejlepší design a zábavu v soutěži Gourmand World Cookbook Awards„Stále hledám nové chutě a raduji se, když něco objevím. Styl dárku u mě určuje sezóna a samotná příprava leckdy zabere hodiny. Při výrobě se snažím často využít suroviny, co jsou zrovna na zahradě nebo na trhu. Obecně raději používám produkty od místních hospodářů. Rozhodně přemýšlím i nad tím, co by potěšilo ženu, muže, nebo třeba děti. Následně recept otestuji a vyladím ho. V závěru pak vymyslím, jak dárek hezky nebo i vtipně zabalit a ozdobit,“ dodává sympatická tvůrkyně.

Mnoho lidí se snaží dbát na zdravou stravu a životní styl, ale pak si už neuvědomí, že pomocí kosmetiky si do těla leckdy dopraví velké množství chemie. Přitom to jde i bez ní, člověk si řadu věcí může připravit z přírodních zdrojů sám doma. „Kosmetické produkty, co si sama vyrobím, používám nejraději. Přesně totiž vím, co obsahují. Když si chci přečíst složení koupeného krému, bývám kolikrát úplně bezradná, a to mi trochu vadí,“ dodává Denisa, která obzvláště doma vyrobenými voňavými krémy udělala radost už celé řadě svých přítelkyň.

image

Sledovat Denisino tvoření je na internetové televizi Mall.tv možné zdarma kdykoli a kdekoli a rozhodně je na co se těšit. S blížícími se Vánoci totiž přibydou i tipy na výrobu vánočních dárků. „V případě, že někomu dárek ručně vyrobíte, tak mu věnujete to nejcennější, a to je váš čas,“ uzavírá věčně usměvavá Denisa.

Pořad Vytvořeno s láskou sledujte zde → https://www.mall.tv/vytvoreno-s-laskou

Komentujte cez Facebook

Related posts