novinky 

Nová internetová televize Mall.tv zahájí vysílání 7. října

Nejen původní videoobsah, ale také nevšední zážitek z jeho sledování jsou tím, co přináší nová internetová televize Mall.tv českým divákům. Dvě seriálové novinky a tři desítky pořadů od zábavných, populárně-naučných, přes sportovní až po reality show budou k vidění už v den startu – v neděli 7. října. Další epizody nebo formáty pracující s živým vysíláním a okamžitou zpětnou vazbou na něj pak přibydou v průběhu následujících dní a týdnů. Jen během prvního měsíce od spuštění tak Mall.tv nabídne zdarma 300 epizod z vlastní produkce. Ty doplní oceňované filmy distribuční společnosti Aerofilms a KVIFF Distribution nebo sitcomy České televize Kosmo a Čtvrtá hvězda.

Se závazkem slibujícím „novou epizodu zábavy“ vstupuje na tuzemský trh internetová televize skupiny Mall Group, první e-commerce skupiny, která v regionu střední a východní Evropy vsadila na produkci vlastní hrané tvorby. Na webu Mall.tv ji lze sledovat bezplatně na jakémkoliv displeji zařízení s internetovým připojením. Kdykoli a kdekoli je tak možné bavit se životními peripetiemi hlavních hrdinů sitcomů Život je hra a Stylista, fandit soutěžícím Závodní akademie, vyslechnout cenná výživová doporučení Petra Havlíčka i nekorektní názory trumpetisty Laca Décziho nebo fascinovaně přihlížet, jak náruživý sběratel starých kuchařek Roman Vaněk objevuje historické recepty a architekt Adam Gebrian překvapivé stavby.
Ve stanovené časy budou naopak každý týden v přímém přenosu usilovat o pozornost diváků oceňovaná foodblogerka Koko se svou 30Menutovkou živého vaření nebo populární moderátor Tomáš Zástěra v soutěži Vyhraj to! Oba pořady zároveň sledujícím umožní nejen pasivně přihlížet, ale aktivně s jejich protagonisty také komunikovat.
„Chceme, aby Mall.tv byla zárukou kvalitní tvorby na kvalitní platformě. Uvědomujeme si, na jak tenký led se s takovým tvrzením pouštíme, protože hodnocení kvality je vždycky subjektivní a start nových projektů obvykle nebývá ani při nejlepší vůli a největším pracovním nasazení bezchybný. Nehodláme však vynechat jedinou příležitost, jak naše diváky pobavit a interagovat s nimi obsahem a technologickými možnostmi webu,“ říká šéfproducent internetové televize Mall.tv Lukáš Záhoř.

Spuštěním vlastní internetové televize se Mall Group přibližuje svému cíli vytvořit online alternativu obchodního domu, kde najdou lidé vedle nákupů i služby a zábavu. „Spoléhat se v rámci e-commerce jenom na samotný nákup už dneska nestačí. Jako první v tomto regionu jsme se vydali na poměrně složitou cestu: chceme kolem nakupování vytvořit celou platformu služeb a zážitků. Věřím, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat – a stanou se tou nejlepší odpovědí na otázku, proč jsme se pustili do Mall.tv,“ říká Igor Matejov, CCO Mall Group.

Vybrané pořady nové internetové televize Mall.tv

UDÁLOSTI LUĎKA STAŇKA 
Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova. Ze světa. Ze sportu. A taky z počasí. Možná bude i blbec na konec.

VYHRAJ TO!
Týden co týden mají diváci příležitost získat hodnotné ceny. V přímém přenosu si o ně s populárním moderátorem Tomášem Zástěrou může na počítači nebo mobilu zahrát kdokoli. Není to žádná věda! Stačí být dostatečně světaznalý a pohotový. V každém kole je deset otázek a vyhrává soutěžící s nejrychlejší správnou odpovědí.

STYLISTA
Artur je nejžádanější stylista v Čechách. Perou se o něj všechny módní časopisy, největší celebrity touží po tom, aby je aspoň jednou oblékl, a má tolik práce, že neví, kam dřív skočit. Nebo takhle nějak by si to asi představoval. Za komediálním seriálem ze zákulisí českého showbyznysu stojí scenárista Luděk Staněk a producent Kanceláře Blaník Milan Kuchynka.

ZÁVODNÍ AKADEMIE 
Životem protřelí proti mladým a neklidným. Na startovní čáře v červených kombinézách Tonya Graves, Jakub Bína, Petr Cerha alias Nasty proti týmu modrých ve složení Andrea Kalousová, Jakub Štáfek a Denis Kubík. Společně prožijí s vítězem série Le Mans Janem Charouzem pět dní a pět nocí na speciálním okruhu, aby se po absolvování teoretické i praktické výuky utkali proti sobě. Náročný výcvik i napínavé závody zaručí, že bude na co koukat i co se za volantem přiučit.

30MENUTOVKA
Unikátní koncept domácího vaření vysílaného v reálném čase od přípravy ingrediencí až po servírování pokrmu na talíři. Foodblogerka a moderátorka Koko provádí postupem přípravy rychlých jídel krok za krokem, bez jakýchkoli střihů a zásahů do živého vysílání! Stačí si předem nakoupit všechny avizované suroviny, zkontrolovat kuchyňské vybavení a pak už se jen ohánět v kuchyni společně s ní. A kdyby atmosféra houstla až moc, Koko je stále na příjmu. Úspěšný výsledek nejpozději do 30 minut je proto vždy zaručen.

MILÝ LACO
Laco Déczi je fenomenální trumpetista a jazzman světového formátu a taky je všechno, jen ne milý. Přesto do jeho svérázné poradny chodí dotazy, které ho takto oslovují. A tak neváhá a zodpovídá je s moudrostí starého dědka, který se s ničím nemaže, protože proč taky. Upozornění: v pořadu padají sprostá slova, není vhodný pro děti, mladistvé a útlocitné.

JEDNOU RUKOU
Veronika Rážová se narodila bez levé horní končetiny. Je proto zvyklá všechno zvládat pouze pravačkou a o své tipy, grify a každodenní zlepšováky se ráda podělí. Jak si jednou rukou zavázat tkaničky? Jak uplést cop nebo oškrábat brambory? Vychytávky, které ocení nejen indisponovaní, ale i zaneprázdnění.

ROZUM V TROUBĚ
Vážné i nevážné povídání o zaručených receptech, potravinách či produktech zdravé výživy, o nichž jejich autoři, výrobci a prodejci tvrdí, že jsou zárukou zdraví, štěstí a trvalé energie. Pořadem provází zvídavý šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a výživový specialista Petr Havlíček, kteří uvádí mnohdy rozporuplná tvrzení na pravou míru. Zřejmě totiž není vědního oboru, ve kterém by byl větší chaos, než je zdravá výživa.

ŽIVOT JE HRA
Desetidílná adaptace norského sitcomu o klukovi, kterému je něco přes dvacet a má problémy jako někdo, komu je přes dvacet, takže chce přítelkyni, víc sexu a míň situací, v nichž si připadá jako úplný idiot. Štěpán je navíc neustále sledován dvěma sportovními komentátory, kteří se se svou komentátorskou budkou ocitají u všech klíčových okamžiků jeho života, včetně těch intimních. V originále nese seriál název Match a autorem jeho námětu a scénáře je Martin Lund, držitel Křišťálového glóbu ze 47. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

GEBRIAN: PŘEKVAPIVÉ STAVBY 
Míjíme je denně bez povšimnutí a málokdo ví, jak vlastně vypadají uvnitř. Adam Gebrian představuje 15 významných staveb, které stojí tak trochu stranou zájmu, a přitom to jsou skryté perly česko-slovenské moderní architektury. V novém pořadu populárního architekta se jim dostane zasloužené pozornosti i dvojnásobné stopáže, než byli diváci jeho sérií dosud zvyklí.

BEZ FRÁZÍ 
Profesionální sport. Prostředí dostatečně mediálně pokryté… Vážně? Ne tak docela. Bez frází nabízí jiný úhel pohledu, ten zákulisní, který se na odiv nevystavuje. Psal se říjen roku 2016, když hokejisté Radim Vrbata a Jakub Koreis a sportovní novinář František Suchan spustili unikátní sportovní projekt. Web, na kterém vrcholoví sportovci dostávají prostor říct vše tak, jak to cítí. K dnešnímu dni tuto možnost využilo přes 130 z nich a další na svou chvíli teprve čekají. Píše se rok 2018 a Bez frází má před sebou další výzvu – video.

ZMLSANÉ DĚJINY 
Roman Vaněk je sběratelem historických kuchařek a jídelních lístků
a vždy ho zajímalo, jak chutná jídlo uvařené podle 300 let staré receptury. Bude poživatelné? Do rondonů proto povolá vyhlášené šéfkuchaře, o pomoc požádá nejpovolanějšího z povolaných – Docenta Jídlo alias Doc. Martina France z Akademie věd, který je expertem na dějiny stravování, a společně podniknou výpravu do kuchyní našich prababiček.

malltv


Komentujte cez Facebook

Related posts