novinky 

Nova Plus a Voyo rozšiřuje nabídku titulů s dabingem

Nova Plus i na podzim nabídne mnoho pořadů z vlastní produkce. #HASHTAG Vaška Matějovského alias Mikyho z Ulice je magazín, který si návštěvníci webu Nova Plus velmi oblíbili. Do svého soukromí si Vaška zvou herci populárních seriálů TV Nova, díky čemuž se mu daří zjišťovat a prozrazovat zásadní scény, které otřásají seriálovými ději. Pokračovat bude úspěšný pořad Což takhle dát si…s Ondřejem Novotným. Do své kuchyně si bude zvát herecké i moderátorské osobnosti TV Nova a ve střižně už také vzniká speciální vydání o víně.


Nova Plus bude nadále svou nabídkou rozšiřovat i televizní pořady, zejména Malé lásky s online speciálem Jak se vede, Malé lásky?. K hlavním hrdinům oblíbené dokureality show se štáb vrací po celý rok a díky tomu jejich příběhy nekončí poslední televizní klapkou. Stejné pozornosti se dostane protagonistům neméně úspěšného pořadu Mise nový domov a novinky O 10 let mladší. Street modelky s empatickou moderátorkou Zorkou Hejdovou pokračují se stejnou noblesou, s jakou začaly. Druhá série nabídne další proměny žen a dívek, kterým štáb přeruší běžnou cestu domů nebo do školy, aby z nich připravený tým vizážistů a kadeřníků udělal hvězdu. A novinky se chystají i v pořadu Nova Stars.

Oblíbený zpravodajský portál TN.cz nadále přináší aktuální informace z domova i ze světa a diváci zůstávají stále v obraze i díky stejnojmenné mobilní aplikaci. Zpravodajský portál nabízí také pravidelné speciály, včetně magazínu autoTN.cz s videotesty automobilů.

Pestrá filmová nabídka čeká na předplatitele videotéky Voyo. Trhákem je britský film s Meryl Streep a Hugh Grantem Božská Florence, ale také Případ Sloane, Glóbem oceněné politické drama o nejslavnější vlivné lobbistce z Washingtonu. Dále jsou v nabídce filmy jako Čára, Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, Heidi, děvčátko z hor, Braven, Kosti a skalp, Madam služebná, Ozzy a mnoho dalšího. Rozšiřuje se také nabídka titulů s dabingem či v originální verzi s titulky.

Komentujte cez Facebook

Related posts