novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v auguste 2018

Leto v televíziách patrí (okrem športu) prevažne reprízam. Ak vás nebaví pozerať sa na 284. opakovanie troškovej normalizačnej komédie, na streamingových službách tu máme výber desiatich noviniek, u ktorých garantujem netradičný pohľad na svet a je jedno, či to bude pohľad na futbal, stredovek alebo tajných agentov…

Čistič (Voyo, už online)

Ak máte radi nové slovenské seriály ako Mesto tieňov a Za sklom ale aj film Čiara, tak toto je pre vás povinná jazda. Trochu prehliadnutý snímok Petra Bebjaka s Noelom Czuczorom v hlavnej úlohe bol veľmi pozitívne vnímaný kritikmi, avšak v kinách bol prehliadnutý. Určite sa to oplatí vidieť.

Who is America? (HBO, už online)

Sacha Baron Cohen prichádza s novým projektom, ktorými opäť plní stránky novín po celom svete. Táto Boratovka sa pohráva s tým, či je znesiteľné a kde je dno vkusu, ale zároveň otvára priestor vysmiať sa ultra pravicovým Američanom.

Castle Rock (HBO, od 2. augusta)

Úplná seriálová novinka, ktorá vytvára svet virtuálneho mestečka z kníh Stephena Kinga v produkcii J.J. Abramsa. Čosi, čo vám urobí radosť, ak hľadáte cesty, ako môžu do seba zapadať príbehy Vykúpenia z väzenia Shawshank a hororov To alebo Cujo.

Like Father (Netflix, od 3. augusta)

Máme tu ideálnu letnú novinku s Kristen Bell a Kalsey Gramerom v hlavných úlohách komédie o dcére, ktorá po tom, ako ju nechá snúbenec pred oltárom, absolvuje svadobnú cestu do Karibiku so svojim otcom.

Insatiable (Netflix, od 10. augusta)

V poslednom období sme boli svedkami petícií za záchranu viacerých seriálov, ale len v prípade jedného tu bola petícia proti uvedeniu a to ešte pred jeho premiérou. Insatiable vyzerá byť drsá, teenegerská komédia ako stvorená na letné mesiace. Treba pozerať, kým ju nezrušia.

Hráči IV (HBO, od 13. augusta)

Už čoskoro tu máme začiatok novej sezóny amerického futbalu a s ňou prichádza aj štvrtá séria výborného seriálu zo zákulisia tohto športu s Dwaynom The Rock Johnsonom. Na to, aby vás tento seriál bavil, netreba byť veľký fanúšik tohto športu, pretože šport je tu až na poslednom mieste za peniazmi, mocou a ženami…

Disenchantment (Netflix, od 17. augusta) 

Kľúčová novinka Netflixu v tomto mesiaci a to nielen pre fanúšikov Simpsonovcov. Veľký komediálny výlet do sveta stredovekých mýtov pod dohľadom Matta Groenninga určite urobí radosť všetkým.

All or Nothing: Manchester City (Amazon, od 17. augusta)

Séria športových dokumentov Amazonu po americkom futbale a rugby prechádza do klasického futbalu a zavedie nás do zákulisia aktuálne najlepšieho mužstva najlepšej futbalovej ligy, Manchestru City. A tak ako pri predchádzajúcich tituloch aj tu to bude postavené na sile tímového ducha.

Follow This (Netflix, od 23. augusta)

Tohtomesačná dokumentárna dávka Netflixu bude v znamení aktuálne jedného z najúspešnejších spravodajských tímov, BuzzFeed. Tvorcovia sľubujú svoj príspevok k boju s fake news a streamingová jednotka dokonca ponúka americkým školám bezplatné uvádzanie. Nechajme sa teda prekvapiť…

Tom Clancy´s Jack Ryan (Amazon, od 31. augusta)

Mesiace čakania na akčnú novinku Amazonu sa naplnili a objednávateľ je natoľko spokojný, že ešte pred premiérou objednal druhú sériu. Trailer sľubuje bondovku bez Jamesa Bonda, tak verme, že to dobre dopadne.

Komentujte cez Facebook

Related posts