novinky 

Netflix a Shonda Rhimes predstavili balík ôsmych spoločných projektov

Keď pred 11 mesiacmi ohlásila jedna z top televíznych producentiek Shonda Rhimes svoj prechod k Netflixu, čakali sme či z toho bude. Po takmer roku sme sa dočkali, zoznamom ôsmich projektov, ktorými nadviaže na doterajšie úspešné série ako Grey´s Anatomy, Scandal alebo How To Get Away With Murder.

Dočkať by sme sa mali tak hraných seriálov ako aj dokumentov, zo súčasnosti ale aj minulosti. Produkčná spoločnosť Shondaland do projektu vstupuje so spracovaním kníh, ktoré patria v Amerike medzi úspešné knihy ale aj čierne komédie.

Tu je prehľad ohlásených projektov, ku ktorým zatiaľ nemáme informácie o plánovanom termíne premiéry.

  • Untitled Shonda Rhimes Project

Vychádza z článku New York Magazine Jessicy Pressler How Anna Delvey Tricked New York’s Party People. Príbeh by mal opisovať príbeh najväčšej party podvodníčky na Manhattane.

  • Untitled Bridgerton Project

Bude vychádzať zo série best-sellerových kníh Julie Quinn. Malo by ísť o romantické príbehy z Anglicka plnú bohatstva, zábavy ale aj sexu vo vysokej Londýnskej spoločnosti. Výkonným producentom by mal byť výkonný producent Scandalu, Chris Van Dusen.

  • The Warmth of Other Suns

Bude vychádzať podľa knihy držiteľky Pulitzerovej ceny Isabel Wilkerson a mal by sledovať niekoľko dekád migrácie afroameričanov, ktorí sa sťahovali z juhu na sever v rokoch 1916 až 1970.

  • Pick & Sepulveda

Séria umiestnená do štyridsiatych rokov 19. storočia do Mexičanmi ovládanej Californie bude opisovať príbehy ukončenia idylického života v Amerike a nástup otvorenej, brutálnej vojny. Producentkou bude Janet Leahy, ktorá je podpísaná pod Mad Men alebo Show Billa Cosbyho.

  • Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change

Netflix a Shondaland získali práva na memoár Ellen Pao o zákulisí Silicon Valley ako aj o jej súdnom spore so zamestnávateľom kvôli rodovej diskriminácii.

  • The Residence

Netflix a Shondaland získali práva na non-fiction knih Kate Andersen Brower The Residence: Inside the Private World of the White House. Seriál by mal ukázať zákulisie stážistov v Bielom dome.

  • Sunshine Scouts

Toto bude temný komediálny seriál o apokalyptickej epidémii a svete skautiek, ktoré sa snažia danú situáciu prežiť.

  • Hot Chocolate Nutcracker 

Dokumentárny seriál ponúkne pohľad do zákulisia Debbie Allen Dance Academy, ktorá získala ocenenie za klasický balet o Luskáčikovi.

Komentujte cez Facebook

Related posts