novinky Pele Mele 

Clone Wars a Titans ohlasujú nové streamingové služby – Pele Mele z prvého dňa San Diego Comic Con 2018

Po roku tu máme najväčšie pop kultúrne podujatie na tejto planéte určené všetkým fanúšikom. Hoci tento rok bez účasti tvorcov HBO a Avengerov, je na čo pozerať a hlavne na čo sa tešiť. Prinášame ochutnávky z prvého dňa San Diego Comic Con 2018.

Prvou novinkou tohto ročníka Comic Conu je ohlásenie nového seriálu Titans z produkcie DC Universe. Seriál zasadený do Gothamu bez Batmana bude postavený na jeho pravej ruke, Robinovi. Zatiaľ nečakajte, že by ste si tento seriál pozreli na niektorej z tradičných televíznych staníc alebo Netflixe či HBO GO. Titani by mali byť ťahákom pripravovanej online platformy DCUniverse.com, cez ktorú za poplatok (aktuálne 74,99 USD/rok) budú mať fanúšikovia prístup ku komixom, animákom, hraným seriálom aj filmom zo Supermanovského a Batmanovského vesmíru. Okrem Titans by sa cez službu mali objaviť aj seriály Doom Patrol, Swamp Thing, Young Justice: Outsiders a Harlequin. DCUniverse sa však zatiaľ spúšťa len na americkom trhu, termín pre náš región zatiaľ nie je známy.

Na budúci rok je predbežne ohlásené spustenie aj novej streamingovej služby Disneyho. Prvý deň Comic Conu získal najväčšiu pozornosť trailer obnovenej animovanej série Clone Wars. Anakin Skywalker s Obi Wan Kenobim budú určite silným argumentom, aby si fanúšikovia Star Wars chystali svoje kreditné karty…

Fanúšikovia série BBC Doctor Who (dostupná na ČT alebo na Netflixe) sa dočkali prvého panelu s prvou ženskou predstaviteľkou Doctora ale aj prvého traileru novej série.

Aj predplatitelia Netflixu sa dočkali panelu s tvorcami Marvelovky Iron Fist. Druhá séria bude dostupná 7. septembra, pričom bol predstavený aj teaser trailer.

Veľkú pozornosť získal aj panel s tvorcami Walking Dead pred deviatou sériu, ktorá príde na jeseň. Už pred Comic Conom sme sa dozvedeli, že toto bude séria, kde sa rozlúčime s Lincolnom. Dozvedeli sme sa, že v nadchádzajúcej sérii sa posunieme do sveta, kde bude ešte menej zbraní a napätie medzi preživšími bude ešte vyhranenejšie. Fanúšikovia mali možnosť vidieť prvé sneak peak video, dnes bude uvoľnený aj trailer.

Hoci na Comic Cone nie sú tvorcovia Stranger Things, ich odkaz tu bol. Fanúšikovia a celá svetová verejnosť sa dočkala prvého teaser traileru novej filmovej Godzilly, ktorá príde do kín v máji budúceho roka. V predstavenom videu sme nevideli žiadnu príšeru, ale… Milie Bobby Brown alias Eleven zo Stranger Things. A už teraz sa môžeme všetci tešiť…

Premiéry sa dočkal aj prvý trailer sci-fi drámy Nightflyers z pera Georgea R.R. Martina. Áno, autora fantasy ságy Hry o tróny. V Amerike sa k nemu hlási televízny kanál SyFy, v Európe (presnejšie vo Veľkej Británii a Írsku) Netflix, takže to vyzerá veľmi nádejne. Premiéra je plánovaná na „jeseň“.

Komentujte cez Facebook

Related posts