novinky Pele Mele 

Amazon odhalil novinku s Juliou Roberts a zákulisie Dobrých znamení – Pele Mele z druhého dňa San Diego Comic Con 2018

Áno, Comic Con je hlavne o komixoch a ich svete. Ale okrem toho fanúšikom prináša možnosť stretnúť sa s tvorcami obľúbených ale aj pripravovaných filmov a seriálov. Piatok mal najväčšiu pozornosť Amazon a projekty jeho streamingovej služby Prime Video, ale dočkali sme sa novinky zo sveta Avengerov a sľúbeného traileru na deviatu sériu Walking Dead.

Jeden zo spoluautorov (mojej obľúbenej) komediálnej knihy o Apokalypse, Neil Gaiman prišiel osobne predstaviť práce na seriálovom spracovaní Good Omen, teda Dobrých znamení. Nepríjemná správa je, že premiéra spoločného projektu Amazonu a BBC sa posúva na budúci rok. Tvorcovia však predstavili prvé video z prípravy a zároveň sme sa dozvedeli, že úlohu Hlasu Božieho dostala Francis McDormand.

Aby mali ľudia čo na Prime Video dovtedy sledovať, tak bol predstavený prvý teaser trailer drámy Homecoming od tvorcu skvelého Mr Robot. Áno, ide o ten projekt, v ktorom sa má v hlavnej úlohe predstaviť Julia Roberts. Termín premiéry je stanovený na piatok 2. novembra.

Hoci v piatok zatiaľ neboli predstavené žiadne informácie ohľadom novej série Man from High Caste a zatiaľ nemáme ani informácie od tvorcov augustovej novinky Tom Clancy´s Jack Ryan, Amazon uviedol nový trailer na druhú sériu hororového Lore ako aj veľmi emociálny odkaz tvorcov sci-fi Expanse, ktorý bol po zrušení kontraktu s televíziou SyFy obnovený pre štvrtú sériu práve na Prime Video. Nové príbehy by mal pôvodný tím tvorcov vyrozprávať už budúci rok. No a poslednou novinkou od Amazonu bol odhalenie zákulisia príprav na druhej sérii komixovej komédie The Tick.

Marvel predstavil prvé zábery z druhej série The Coak and Dagger s plánovanou premiérou na budúci rok. Nové diely by mali byť vyrábané zatiaľ pre streamingovú službu FreeForm, ktorá u nás nie je dostupná.

Marvel sa v piatok postaral aj o asi najväčší rozruch na tohtoročnom Comic Cone, keď pred vystúpením na panelovej diskusii dostal kopačky režisér James Gunn pre jeho jednoducho povedané sprosté staré tweety. Kto sa tešil na jeho humor treťom pokračovaní Guardians of Galaxy, bude si musieť zájsť chuť.

Pozitívom piatka však bolo predstavenie traileru na nový film M. Night Shaymalana, Glass. Zdá sa, že po sérii skôr nešťastných kúskov sa vďaka snímke Split dostal do pôvodného nastavenia, ako sme ho zažili pri Unbreakable.

Veľkú pozornosť si zaslúžili aj tvorcovia Better Call Saul pred nadchádzajúcou novou sériou, v ktorej by sme sa mali dočkať aj cross-overov s Breaking Bad. Verme, že aj túto sériu uvidíme na Netflixe.

Všetci fanúšikovia Star Treku dostali istotu, že aj druhú sériu Star Trek: Discovery uvidia na Netflixe. A tu je aj nový trailer.

No a na záver je tu sľúbený trailer na deviatu sériu Walking Dead. Vyzerá veľmi sľubne…

Komentujte cez Facebook

Related posts