novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v júli 2018

Máme tu júl, mesiac dovoleniek. Čas, keď dobehnú napríklad Westworld, Denník služobníčky alebo futbalové Majstrovstvá sveta. Niekoľko sérií sa dočká novej sezóny, ale v tomto prípade je naša pozornosť zameraná len na novinky. A bude ich naozaj dosť, že opäť asi všetko nestihnete.

Dietland (Prime Video, online)

Seriálová novinka z Ameriky k nám prichádza cez Amazon aj s českou jazykovou podporou. Ak patríte medzi fanúšikov Zúfalých manželiek, tak toto bude vaša šálka kávy. Navyše v hlavnej úlohe s Juliannou Margulies sa vyberieme na americké predmestie a budeme riešiť obľúbené témy žienok domácich – diéty.

Nerodič (Voyo SK, od 2. júna)

Minulý rok na jeseň sa v českých kinách objavil originálny dokument o šiestich nie-tradičných rodinách a ich skúsenosťami s výchovou. Ak ste si objednali Voyo kvôli Oteckom, tak možno povedať, že tento celovečerný dokument vám dá oveľa viac ako markizácka vlajková loď tejto jari.

Sacred Games (Netflix, od 6. júla)

Nový, veľký svet otvára Netflix. Prvým pôvodným indickým projektom e Sacred Games a tešiť sa môžeme na vzťahový seriál s prvkami paranormálna.

Legacy of a Whitetail Deer Hunter (Netflix, od 6. júna)

Keď si chlapi vyjdú do lesa a majú veľa alkoholu, dopadne to ako v ruských Osobitostiach národnej poľovačky. Keď toho alkoholu niet, tak zasa ako Zlomenej hore. Ale ak má chlap so sebou aj syna, ktorému sa toľko bežne nevenuje, tak  je tu šanca na novú komédiu s Joshom Brollinom. Film ako stvorený na rodinné leto.

Just Another Immigrant (HBO GO, od 7. júla)

Jeden z najpopulárnejších britských stand-upistov Romesh Ranganathan spolu so svojim excentrickým strýkom nakrútili veľmi netradičný formát, komediálny dokument, ktorý okrem predsudkov bude veľmi úspešne bojovať s vašimi bránicami. Čiže nič prvoplánové ako nemeckí Geisenovci. Trailer je skvelý a skóre na IMDB na úrovni 8,0/10. Tak prečo nie?

Sharp Objects/Ostré predmety (HBO GO, od 9. júla)

Letná novinka HBO je zameraná na fanúšikov Big Little Lies. Rovnaký režisér, rovnako úspešná knižná predloha, malomestské prostredie a top herci na čele Amy Adams. Jednu chybu tento seriál však bude mať. Ak si budete chcieť pozrieť všetky diely naraz, budete musieť počkať „pár“ týždňov.

Sugar Rush (Netflix, od 13. júla)

Cukrárska výroba sa stala veľmi populárnou v poslednom období. Na Netflixw vznikli skvelé projekty ako Chef´s Table ale aj bizarné, ako je Nail It. Sugar Rush nadväzuje na veľmi populárny britský projekt Great British Bake Of, takže ak máte radi sladké veci a chcete sa inšpirovať, toto bude vaša šálka kakaa.

Trailer zatiaľ nie je k dispozícii.

Bad Banks (HBO GO, od 15. júla)

Obľúbili ste si seriál Miliardy? Tak toto bude vaša novinka tohto leta. Nemecký projekt z jari tohto roka vás zavedie do sveta veľkých financií, tvrdého vyjednávania a života na hrane zákona. Jeden kľúčový rozdiel tu bude – namiesto New Yorku vás čaká Frankfurt a Londýn.

Robin Williams: Myseľ na dlani (HBO GO, od 17. júla)

Zabával milióny ľudí po celom svete a potom ako blesk z jasného neba prišla správa o jeho samovražde. Tá odhalila aj jeho dlhoročné depresie. Nový dokument z produkcie HBO odhaľuje jeho osobný život a prostredníctvom vyjadrení hereckých kolegov ukazuje, čo všetko sa ukrývalo za jeho láskavým úsmevom. Ak nechcete čakať až do 17. júla, dokument s veľmi vysokými ratingmi môžete vidieť aj na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Bleeding Edge (Netflix, od 27. júla)

Ďalší provokatívny dokument od Netflixu zo sveta zdravotne starostlivosti je na ceste.  Tentokrát sa pozrieme na obchodovanie so zdravotnými pomôckami, ktorých nesprávne podávanie je jednou z top príčin úmrtí v americkom zdravotníctve. Tvorcovia sľubujú zaujímavé odhalenia a my očakávame čosi, čo nám povie, že na Slovensku nie sme na tom až tak zle… Alebo nie.

Trailer zatiaľ nie je k dispozícii.

Komentujte cez Facebook

Related posts