novinky 

Stream.cz uvádí novou kulinářskou show. Za gril se postaví kuchař Martin Škoda

Fanoušci gastronomie mohou od dnešního dne sledovat na Stream.cz nový osmidílný pořad Grill Hunters, ve kterém osobité a jedinečné recepty pro letní grilování představí český Jamie Oliver Martin Škoda a španělský šéfkuchař Jesus Comino Ramiro.

„Pro diváky Streamu jsme chtěli připravit tak trochu jinou kulinářskou show. Nejsou v ní okázalé a nablýskané kuchyně nebo drahé nádobí, ba právě naopak. Pořad Grill Hunters ukazuje nejen recepty, na které stačí základní kuchyňské potřeby a kvalitní suroviny, ale také po domácku vyrobené grily šikovných českých kutilů,“ říká výkonný producent Stream.cz Filip Vážanský a Martin Škoda k námětu pořadu dodává: „Grilování je pro mě neuvěřitelně zábavné. Nejradši mám při vaření totiž ty chvíle, kdy nejsem vázaný prostorem kuchyně. Prostě mě baví polní podmínky, punková kuchyně v podobě grilu a party lidí, kteří se baví vším kolem sebe, i jídlem.“

 

O pořadu

Co gril, to originál! Celé léto bude Martin Škoda společně se svým kamarádem, španělským šéfkuchařem Jesusem Comino Ramirem, v polních podmínkách zkoušet, co všechno se dá vykouzlit na podomácku vyrobených grilech. Jesus v každém díle pořadu Grill Hunters představí konstrukci grilu, Martin ho doplní zpracováním originálního receptu korespondujícího s možnostmi jednotlivých grilů. V jednotlivých epizodách se Martin s Jesusem postarají o špetku zábavy, kapku dobrodružství a pořádný flák inspirace. Pořad pro Stream.cz vyráběl EventHouse pod vedením Jirky Nevečeřala.

Martin Škoda

Martin Škoda už v sedmnácti letech vydal jako nejmladší autor u nás svou první kuchařku Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby, která propojila jídlo s hudbou a stala

se 3. nejlepším debutem na světě. O čtyři roky později debutoval mladík s druhou kuchařkou s názvem Škoda nevařit 2 – Kuchařka plná akce. I s touto knihou sklidil celou řadu úspěchů. Získal ocenění v soutěži o Nejkrásnější knihu roku 2016 a bronz a ocenění pro “kuchaře s největším pontenciálem” na GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2016.

Komentujte cez Facebook

Related posts