novinky 

Lavi hlásí hostování. Do konce roku bude kopat za Stream.cz, a to pro všechny diváky zcela zdarma

Stream.cz nabídne v pátek 29. června kompletní desetidílnou satiru Vyšehrad placené platformy Obbod. Divákům bude k dispozici zcela zdarma, a to až do konce letošního roku. Zpřístupnění seriálu široké veřejnosti je výsledkem vzájemné spolupráce mezi Stream.cz a Obbod, kterou se zástupci obou platforem rozhodli navázat.

„Shodli jsme se společně s Kamilem Ouškem, jednatelem Obbodu, na tom, že Vyšehrad by stálo za to nabídnout širokému publiku zdarma. Jelikož se nejedná o nový seriál, rozhodli jsme se navíc zveřejnit všechny díly najednou, a představit ho nejen divákům Stream.cz, ale také uživatelům Seznamu,“ říká Igor Kalaš, ředitel obsahu Seznam.cz, a dodává: „Ke Streamu odjakživa patří spolupráce s externími produkcemi a zajímavý obsah. Seriál Vyšehrad je zábavný a neotřelý. Chceme tak našim divákům zpestřit prázdniny hned na jejich začátku a mladší generaci ho symbolicky věnovat za dnešní vysvědčení.“

Fotbalová desetidílná satira plná přidrzlých hlášek si získala oblibu u zejména mladé generace. Julius Lavický (Jakub Štáfek) se stal fenoménem nejen mezi všemi českými fotbalovými nadšenci, ale pobavil i profesionály, kteří si mnohdy v jednotlivých epizodách zahráli (např. Tomáš Řepka, Lukáš Vácha). Kromě nich si epizodní role střihla i řada oblíbených herců, jako je Jakub Prachař, Ondřej Pavelka či Miroslav Nosek.

Synopse

Julius “Lavi” Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale „pouze“ za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky?

Režie: Jakub Štáfek, Martin Kopp, Jan Filip

Scénář: Tomáš Vávra, Petr Kolečko, Jakub Štáfek

Hrají: Jakub Štáfek, Jakub Prachař, Míra Nosek, Ondřej Pavelka, Jaromír Bosák, Monika Timková, Kristýna Maléřová-Podzimková, Johana Freywaldová, Jiří Ployhar ml., Petr Kolečko, Tomáš Vávra, Roman Bednář, Tomáš Měcháček, Vojtěch Záveský, Vilém Postránecký, Anna Knauerová, Aneta Krejčíková, Eliška Dohnalová, Lukáš Vácha, Věra Hlaváčková, Sandra Nováková, Martin Hofmann, Šárka Vaculíková, Jarmil Škvrna, Petr Svěcený, Anna Kadeřávková, Luděk Zelenka, Tomáš Merkl, Lucie Šprinclová

Komentujte cez Facebook

Related posts