novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v máji 2018

Prichádza máj, lásky čas. Pri výbere 10 najzaujímavejších tipov na streaminových službách sme však nenarazili na kvalitný slaďáčik. Na druhej strane v nich však nájdete kúsky, v ktorých vystupujú vaši súčasní alebo budúci obľúbenci. Verte tomu!

Krtek a panda (Voyo.cz, už online)

Nových animákov pre deti nikdy nie je dosť. Pamätám si, že tento projekt pri svojom vzniku spájala kontroverzia príliš hlbokého úklonu českého prezidenta veľkej českej pande a ešte viac, dedičstva pôvodného autora Krtka. Úprimne, vaše deti toto nebudú riešiť.

Looming Tower (Prime Video, už online)

Veľmi sľubný nový seriál, ktorý produkovala spoločnosť Hulu, sa objavil na Amazone. Milovníci špionážnych príbehov ale aj konšpirácií si prídu na svoje – toto je príbeh o tom, čo sa udialo pred pádom Svetového obchodného centra 11. septembra 2001.

The Rain (Netflix, od 4. mája)

Prvý dánsky seriál priamo produkovaný Netflixom sľubuje nadviazanie na kvalitnú, škandinávsku školu a spolu s tým kľúčový bonu. Atmosféru, akú sme zažili pre tých lepších kúskoch od streamingového giganta ako Dark alebo 3%. Pre fanúšikov post-apokalyptického žánru je to must.

Manhunt (Netflix, od 4. mája)

Chýbala vám poriadna dávka akcie? Legendárny režisér John Woo sa vracia. Tentokrát bez Van Damme-ho, ale každopádne to bude riadna ázijská jazda na vyčistenie hlavy. A nenechajte sa ovplyvniť nízkym ratingom na IMDB. Pri tomto type filmov na tom tak nezáleží. O to viac bude kopancov, výbuchov a lietajúcich holubov…

Diablo Guardian (Prime Video, od 4. mája)

Ďalšia zaujímavá novinka s originálnym nápadom od Amazonu. Ak budete hľadať spôsob, ako sa zbaviť veľmi veľkého balíka peňazí a nudy v New Yorku, keď vám bolo dovolené čokoľvek, tak strážny diabol vám dá niekoľko neortodoxných nápadov.

Párty / All Night (HBO GO, od 12. mája)

Toto sme tu už dávno nemali – klasická teenegerská komédia. V tomto prípade rozdelená do desiatich polhodinových dielov. A to všetko o jednom, poriadne našlapanom maturitnom večierku.

Cargo (HBO GO, od 18. mája)

Niečo pre fanúšikov Walking Dead. V tomto prípade sa všetko podstatné odohrá len v jednom filme. Podľa traileru a prvých reakcií Martin Freeman naháňaný zombíkmi v Austrálii stojí za pozretie.

Nepríjemná pravda 2 (HBO GO, od 24. mája)

Čo sa deje s našou planétou a ako sa vyvíja problém globálneho otepľovania? Bývalá pravá ruka Billa Clintona Al Gore sa pustila do odpočtu, kam sa naša planéta posunula od rovnomenného filmu, ktorý bol ocenený Oscarom v kategórii najlepší dokument.

Steve Martin and Martin Short: An Event… (Netflix, od 25. mája)

Na stand-upy v ponuke Netflixu sme si už zvykli. Na konci mája nás čaká slovný koncert dvoch legiend komédie – Steva Martina a Martina Shorta. Ak nie ste veľmi zvyknutí na tento druh zábavy, títo dvaja dvaja vás do neho môžu skvelo uviesť.

451 Stupňov Fahrenheita (HBO GO, od 27. máj)

Jeden z najočakávanejších nových projektov HBO. Je len prekvepením, že legendárnu distropickú knihu spracovali „len“ ako film a neurobili z nej seriál. Dátum 27. máj si však môžete dať do svojich kalendárov. Bude to udalosť.

Komentujte cez Facebook

Related posts