novinky 

Stream.cz představuje denní seriál Kadeřnictví

Nová seriálová vlna je tu. Komediální série z prostředí kadeřnického salónu, kde hybnou silou jsou ženy několika generací, slibuje silné herecké obsazení. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková. Novinka plná zábavných dialogů se bude vysílat čtyřikrát týdně v šestiminutových dílech, a to od pondělí do čtvrtka. Diváci se na ni mohou těšit už v květnu na Stream.cz.

Stream.cz odhalil první novinku, pod kterou se podepíše šéf hrané tvorby Daniel Strejc (Vyšehrad, Lajna), a to ve spolupráci s týmem zkušených televizních tvůrců pod vedením scenáristy Rudolfa Merknera (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) a režiséra Bisera Arichteva (První republika, Vyprávěj). Nejen tímto krokem Strejc potvrzuje vizi Stream.cz cílit více i na mainstreamové diváky.

„Seriál Kadeřnictví bude cílit zejména na ženské publikum a svým specifickým formátem nabídne typ zábavy, na který doposud nebyli diváci v internetovém prostředí zvyklí. Míříme do segmentu denních seriálů. Chceme tím podpořit fakt, že na Streamu najdou lidé zábavu každý den, a to nejen díky seriálům, ale i novým pořadům,“ říká šéf hrané tvorby Stream.cz Daniel Strejc.

„Námět na Kadeřnictví vzešel ze společných kreativních schůzek s Danem Strejcem ze Streamu. Byl to jeho nápad, který jsme my naplnili příběhy. Hledali jsme prostředí, které je živé, lidem blízké, inscenačně nenáročné a střídají se tu všechny možné generace a sociální vrstvy společnosti. To kadeřnictví ideálně naplňuje,“ říká scenárista seriálu Rudolf Merkner.

Seriál Kadeřnictví odvysílá ve svém programovém schématu i Televize Seznam a v rámci crossproma obsahových služeb Seznam.cz i onlinový magazín Proženy.cz.

Synopse

Zuzana (Jana Krausová) ve svém malém kadeřnictví na rušné ulici zaměstnává několik generací žen – od starší experimentátorky Mariky (Veronika Gajerová), přes upovídanou modelku Lucku (Jana Bernášková), věčnou smolařku Radku (Jana Stryková), ztřeštěnou nehtařku Nelu (Patricie Solaříková) až po novopečenou posilu v podobě své nezávislé vnučky Anety (Natalie Holíková), které pravidelně chodí radit všeznalkyně Gita (Nela Boudová). V kadeřnictví se střídají klienti ze všech možných sociálních vrstev. Mladí i staří, bohatí i chudí, muži i ženy, děti i studenti. A protože směna je dlouhá, Zuzana se nebojí svých mladších kolegyň i zákazníků ptát na ty „nejzávažnější“ životní otázky. Ať jsou jakkoliv bláznivé.

Komentujte cez Facebook

Related posts