novinky 

Aktuality.sk uvedú „Ťažký týždeň“ s Janom Gorduličom

Spravodajský portál Aktuality.sk, patriaci pod multimediálny dom Ringier Axel Springer Slovakia, spustí v stredu 21.3.2018 novú reláciu Ťažký týždeň s Janom Gorduličom. 

Satirická online show, ktorá komentuje aktuálne politické a spoločenské udalosti týždňa, bude vysielaná pravidelne každú stredu. Úvodná časť nesie názov „Jednoducho mafia II“. Okrem nového projektu ponúkajú Aktuality.sk pravidelne aj vlastnú reláciu Na rovinu, ktorú moderujú investigatívny novinár Marek Vagovič a komentátor Dag Daniš. S televíziou Markíza zase produkujú politickú reláciu Fair Play Michala Kovačiča. Obe sú diskusiami s jedným hosťom na politické a spoločenské témy.

Peter Bárdy, šéfredaktor Aktuality.sk: „Sme radi, že budeme spolupracovať s Janom Gorduličom, ktorý je pre mňa osobne nesmierne inšpiratívnym človekom. Robí skvelú prácu, čo verím, že ocenia aj čitatelia na Aktuality.sk. Našou úlohou je informovať o krajine a komentovať, čo sa tu deje. V tomto je Jano naozaj majstrovský.“

Monika Žákovská, Chief Digital Publishing Officer: „Ťažký týždeň je overený koncept, ktorý funguje už niekoľko rokov. Veľmi nás potešilo, keď sme videli záujem fanúšikov o ďalšie diely, ktoré sme sa rozhodli umiestniť na naše Aktuality.sk.“

Aktuality.sk – Tvoríme nezávislé spravodajstvo

Sú súčasťou najväčšieho multimediálneho vydavateľského domu na Slovensku – Ringier Axel Springer Slovakia. Aktuality.sk, ako súčasť produktového portfólia internetového portálu Azet.sk, vznikli v roku 2005. V roku 2015 sa redakcia presťahovala zo Žiliny do Bratislavy. Aktuálna mesačná návštevnosť je vyše 2 080 000 reálnych používateľov. Aktuality.sk ponúkajú denne aktualizované spravodajstvo z domova i zo sveta. Správy z oblasti ekonomiky, kultúry a spoločenského života.

Komentujte cez Facebook

Related posts