novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v marci 2018

Marec je mesiac, kedy oslavujeme Medzinárodný deň žien, ale aj sviatok mužov – Jozefa. Na streamingových službách si aj tentokrát nájdu svoje nielen muži a ženy, ale aj ich deti.

Vynález skazy (Voyo, už online)

České Voyo do svojej knižnice viacero klasických filmov vrátane chaplinovky Kid alebo legendárneho Metropolisu. Do pozornosti však dávame klenot českej kinematografie, zemanov Vynález skazy. Tieto filmy sa dajú pozerať znova a znova…

Náš maľovaný prezident (HBO GO, od 5. marca)

Aktuálna komediálna novinka prichádza z Ameriky rovno na HBO GO. Animovaný Donald Trump, ktorému napísal dialógy skvelý Stephen Colbert. Toto bude zábavná jazda.

Jessica Jones – 2. séria (Netflix, od 8. marca)

 Na filmovom plátne diváci obdivujú Wonder Woman, ale streamingové služby majú svoju komixovú kráľovnú. Je drsná, e cynická a hoci nemá epický úbor, úder Jessicy Jones je rovnako presvedčivý.

Love – 3. séria (Netflix, od 9. marca)

Dobrých romantických komédií nie je nikdy dosť. A od marca bude o jednu menej. Na Netflix sa vracia v záverečnej sérii seriál Love. Ak ste ho doteraz nevideli, od teraz budete mať šancu pozrieť si ho v rámci televízneho maratónu naraz celý.

Ricky Gervais: Humanity (Netflix, od 13. marca)

Ďalšie legendárne meno pribudne do klubu osobností s vlastným komediálnym špeciálom na Netflixe. Ricky Gervais je skvelý autor a herec známy napríklad vďaka tvorbe pre BBC (The Office), ale poriadne to vie roztočiť aj sám za seba s mikrofónom v ruke pred davom divákov.

Benji (Netflix, od 16. marca)

Možno vám toto meno niečo hovorí. Benji bol populárnym televíznym psom. Vďaka Netflixu zažije znovuzrodenie, ktoré poteší hlavne mladších divákov. Žiadne veľké umenie. Len pekný Dunčo a vytešené deti.

Game Over, Man (Netflix, od 23. marca)

Chlapské kino rovno na Netflixe. Game Over, Man od vydania traileru sľubuje skvelú zábavu a napätie. Zrejme si po dopozeraní nič nebudete pamätať, ale určite si dobre vyčistíte hlavu.

Barry (HBO, od 26. marca)

Pokiaľ v dobrom spomínate na film V Brugách, toto bude vaša šialka kávy. Barry je nová, vysoko očakávaná komédia o bývalom nájomnom vrahovi, ktorý uvažuje o novom živote.

Dangerous Book For Boys (Amazon Prime, od 30. marca)

Amazon vstupuje do nového segmentu – rodinných romantických seriálov. Nastavenie, postavené na odkaze otca svojim synom, sľubuje, že jedno oko nezostane suché. Ale nebude to klasická emocionálna pornografia, ale v prvom rade séria dobrodružných príbehov pre deti a ich rodičov.

Trust (HBO, od 30. marca)

Filmové spracovanie príbehu Johna Paula Gettyho III., dediča naftárskeho impéria rodiny Gettyových, bolo v kinách len nedávno ako Všetky peniaze sveta v réžii Ridleyho Scotta. Rovnaký príbeh, ale na väčšej, seriálovej ploche prerozprával aj oscarový Danny Boyle. Každopádne, aj toto spracovanie je plné hereckých osobností ako Hillary Swank, Donald Sutherhand alebo Brandan Fraser.

A na čo sa tešíte v marci na Netflixe, HBO či Amazone vy? 

Komentujte cez Facebook

Related posts