novinky 

Prime Video zaznamenalo rekord v streamovaní 30. decembra

Amazon po osobitných štatistikách pre vianočné sviatky zverejnil výsledky svojich online služieb za celý rok. Najúspešnejšími video-programami na Prime Video bola jeho zábavná tvorba.

Podľa štatistík z 240 krajín sveta najstreamovanejšou show roka 2017 boli prvá séria The Grand Tour a Sneaky Pete. Amazon neuviedol, čo bol najsledovanejší film globálne, avšak v USA vyhral Manchester by the Sea.

Desať živých prenosov amerického futbalu NFL v roku 2017 malo celkovú sledovanosť viac ako 17 miliónov divákov po celom svete.

Sobota 30. december bola dňom, kedy dosiahla služba Prime Video vrchol svojho využívania. V predposledný deň roka sa zrejme snažili ľudia dobehnúť to, čo nestihli vidieť za celý rok a obzvlášť za predvianočné obdobie, keďže najsledovanejšími boli druhá séria The Grand Tour a komediálna novinka The Marvelous Mrs. Maisel.

Amazon uviedol, že podľa sledovanosti trailerov najočakávanejšími seriálmi tohto roka sú Tom Clancy´s Jack Ryan a tretia séria Man in the High Castle.

V hudbe na rozdiel od Spotify alebo Apple neviedol Ed Sheeran, ale Imagine Dragons. Imagine Dragons vládol tak medzi interpretmi, ale aj medzi skladbami Something Just Like This.

Keďže literatúra je najsilnejší v literatúre, je dobre vedieť, ako sa darilo aj v predaji kníh. Číslom jeden, aj vďaka úspechu rovnomenného seriálu, kniha Margaret Atwoodovej Handmaid´s Tale.

Komentujte cez Facebook

Related posts