novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v decembri 2017

Končí sa rok. Televízia bude tradične plná sladkých rodinných bijákov, ktoré ste už stokrát videli. Preto je tu alternatíva v podobe streamingových služieb. Tie sú aj v decembri plné silných, výpravných noviniek. Keďže mnohí budú mať cez sviatky dovolenky, sú tu naše tipy, čo si pustiť pri pojedaní vianočného pečiva. A úprimne, bol problém vybrať len desať kúskov z ponuky Netflixu, HBO a Amazonu.

  • Bright (Netflix)

Najočakávanejší film týchto sviatkov je výpravná mestská fantasy na Netflixe. Trailer sľubuje akciu na čele s Willom Smithom na čele.

  • Jean-Claude Van Johnson (Amazon)

Rok po uvedení pilotu sme sa dočkali premiéry akčnej komédie s legendárnym Jean-Claudeom ako vyslužilým hrdinom.

  • Súmrak templárov (HBO)

HBO na konci roka prináša seriál o posledných dňoch slávneho templárskeho rádu. Výpravný projekt vznikal minulý rok aj v Prahe a sľubuje podobný zážitok ako pri Vikingoch.

  • The Crown (Netflix)

Ďalší historický výpravný seriál tohto roka je The Crown. Druhá séria prinesie osudy kráľovnej Alžbety II počas jej druhej dekády na anglickom tróne v turbulentnom období šesťdesiatych rokov. Navyše ide o záverečnú sériu s Claire Foy v hlavnej úlohe.

  • The Grand Tour (Amazon)

Druhý očakávaná novinka tohto mesiaca, ktorá je zároveň druhou sériou danej šou, je The Grand Tour. Okrem nadupaných vozov sa dočkáme aj pozadia havárie jednej z hviezd programu, keď v Švajčiarsku havaroval pri jazde na elektrickom superaute.

  • Disney Shorts (HBO)

Disneyovky sa udomácnili na HBO GO. Tento mesiac katalóg slávnych animákov doplnia o krátke filmy, ktoré sa v kine uvádzajú pred samotným filmom. A nejde o hocijaké kúsky. Viaceré z nich boli ocenené Oscarom ako napríklad Geriho hra.

  • Dark (Netflix)

Mesiac po Stranger Things tu máme ďalšie mysteriózne kino. Tentokrát však ide o príbeh pre staršie publikum a ide o produkciu, ktorá celá vznikla v Nemecku.

  • Pušný prach (HBO)

Nielen fanúšikovia Hry o tróny sa môžu tešiť na trojdielnu minisériu s Kitom Haringtonom. Tentokrát však namiesto drakov a zombíkov sa o krviprelievanie medzi protestantmi a katolíkmi v sedemnástom storočí postará pušný prach.

  • Big Sick (Amazon)

Amazonu sa podarilo získať niekoľko zaujímavých filmov. Jedným z nich je romantická tragikomédia s Kumailom Nanjianim, ktorého je aj scenáristom a do filmu vložil aj svoje osobné zážitky. Ak vám toto meno nič nehovorí, je to jedna z hviezd Silicon Valley.

  • Voyeur (Netflix)

Ani tento mesiac nezabudneme na dokument. Tento kúsok je pohľadom do kriminálneho prípadu majiteľa motela, ktorý v utajení sledoval svojich klientov.

A na čo sa tešíte v decembri vy?

Komentujte cez Facebook

Related posts