novinky 

Stream.cz chystá nový seriál Krmelec u Muflona. Režie se ujal Milan Šteindler, hlavní role ztvární Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík

Internetová televize Stream.cz se po temném thrilleru Pěstírna a seriálu Kafe a cigárko pouští do komediálního cyklu v podobě novodobých bajek. „Sociologická sonda do života zvířátek“ se začne vysílat už 22. listopadu a ponese název Krmelec u Muflona. Seriál v sobě spojuje výjimečné herecké obsazení spolu s ověřenými českými tvůrci komediálních námětů. Na seriálu se podílejí tvůrci legendární Kanceláře Blaník, konkrétně scenárista Robert Geisler a producent Milan Kuchynka. Režie se ujal autor České sody a kultovního cyklu Alles Gute Milan Šteindler. V hlavních rolích se divákům představí Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík jako Zajíc, Medvěd a Muflon.

image

Komediální seriál ojedinělým přístupem vypráví ne vždy slušné bajky pro dospělé. Celé dějství se odehrává v hospodě. Herci v kostýmech zvířat, která symbolizují určité charakterové a fyziologické vlastnosti, se pravidelně scházejí u piva a probírají osobní či obecné problémy. Nemohou chybět například trable s parohy (tedy s nevěrou), rozlučka se svobodou a cizí jim nejsou ani politická témata. V seriálu Krmelec u Muflona se představí Pavel Šimčík jako výčepní, rezignovaný Muflon, který by se nejraději narodil jako samice jiného zvířecího druhu. Pavel Liška se vtělí do role asociálního Zajíce, vypravěče vtipů, které už ani nejsou vtipné, a patologického lháře, který i přes to vše má dobré srdce. Tomáš Jeřábek si zahraje mírně rasistického Medvěda, který vždy přináší svým přátelům nejnovější informace z tamního bulvárního periodika s názvem Les a nepokrytě obdivuje bílé medvědy.

„Při přípravách natáčení jsme se scházeli v bistru U veselé kozy na Smíchově, kde se pak seriál i natáčel. Je to nejmenší bistro, bufet, stánek – dekorace, ve které jsem kdy točil. Když se tam měl vejít rozložitý Muflon s rohy a Jelen s parohy a zajíc i s ušima tak nás tam bylo opravdu plno. A co teprve když tam přišel Tchoř,to bylo i dusno,“říká k natáčení režisér Milan Šteindler.

image

„S nápadem přišli Robert Geisler a Milan Kuchynka, kteří navštěvují právě toto bistro, a usoudili, že chování tamních štamgastů silně připomíná povahové rysy zvířat. Na základě odpozorovaných situací pak vytvořili autentickou paralelu odehrávající se ve zvířecím světě,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

image

V každém díle se divák seznámí s dalšími mnohdy podivnými stvořeními žijícími v lese či na statku opodál. Atraktivní Slepici si zahraje Marie Doležalová, agresivního Vlka Kryštof Rímský, záletnického Hajného Ladislav Županič, Tchoře Jakub Žáček a fantasticky ztvárněnou Straku pak Simona Babčáková. Diváci se mohou mimo jiné těšit i na herce z již zmiňovaného seriálu Kancelář Blaník.

První díl bude k vidění už 22. listopadu na Stream.cz

Komentujte cez Facebook

Related posts