novinky 

Seznam Zprávy ustanovily Redakční radu

Redakční rada, která je obvyklá v mnoha velkých zahraničních médiích, se bude zabývat koncepčními a žurnalistickými otázkami týkajícími se tvorby redakčního obsahu. Zároveň bude místem, na které se mohou diváci obracet v případě otázek, námětů či stížností na činnost redakce. Zakládající sestavu nové rady Seznam Zpráv tvoří ekonomická analytička Zuzana Kubátová, komentátor Jindřich Šídlo, reportér Luděk Mádl, šéfeditor Zdeněk John a ředitel redakce Jakub Unger.

„Ze zkušených a respektovaných novinářů jsme do Redakční rady záměrně zvolili kolegy s pestrou mediální zkušeností a různými názory. V radě jsou lidé s profesionální znalostí byznysu, politiky a veřejného života. Tedy témat, která Seznam Zprávy primárně sledují,” říká šéfredaktor zpravodajství Jakub Unger.

Seznam Zprávy po roce fungování navštěvuje měsíčně přes 3,5 milionu reálných uživatelů. „Naším cílem je být pro lidi zdrojem opravdu nezávislého, kvalitního českého zpravodajství. A zároveň chceme být vůči veřejnosti maximálně otevření. Diváci se na nás mohou obracet s náměty na reportáž na e-mail zpravy@seznam.cz, s otázkami či podněty k naší práci pak na redakcnirada@seznam.cz,” doplňuje Jakub Unger motivaci ke vzniku Redakční rady.

Komentujte cez Facebook

Related posts