novinky 

Kontroverzní animovaný seriál Mrazivá tajemství odhaluje ve druhé řadě další utajovaná fakta známých pohádek a příběhů

Po úspěšné  první řadě Mrazivých tajemstvích, která mají na internetové televizi Stream.cz více než 1,8 miliónů zhlédnutí, přichází tvůrci pseudodokumentárních příběhů s pokračováním. V osmi dílech odhalují vykonstruované historky plné chladnokrevných vrahů, manipulativních bestií, sexuálních deviantů či osob s disociálními rysy, které se ukrývají v příbězích troufale nazývaných pohádky, či dokonce v biblických námětech. Jedinečný ryze český animovaný seriál pro dospělé startuje na Stream.cz 9. listopadu.

Ve druhé řadě Mrazivých tajemství uvádí skupina na slovo vzatých expertů (Radim Uzel, Karel Oliva, Tomáš Sokol a další) na pravou míru nejen pohádky, jako je Popelka, Kráska a zvíře nebo Princezna na hrášku, ale i biblická témata. Nebojí se odhalit pravdu o Adamovi a Evě, Sodomě Gomoře či Vánocích.

image

Vyšetřování na základě indicií, rekonstrukcí a šokujících výpovědí protagonistů divákům prozrazuje, jak je to ve skutečnosti s opěvovanými hrdiny těchto legendárních příběhů. Kromě zmiňovaných odborníků se v roli vypravěče představí dabér hollywoodských herců Pavel Rímský (Morgan Freeman, Anthony Hopkins, Sylvestr Stallone, Al Pacino).

„Po první sérii vyšetřování a šokujících odhalení skutečných pohádkových příběhů jsme byli diváky zavaleni poptávkou o prozkoumání i příběhů starých jako lidstvo samo. Ušetřeny tak nezůstaly ani tradice a náboženské texty,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

image

A že nad činy oslavovaných, rádoby výchovných, hrdinských vzorů zůstává rozum stát, dokládá i samotné varování internetové televize Stream.cz, že se nejedná o podívanou pro slabší povahy.

První nový díl s názvem Bůh 

image

Mrazivá tajemství 2 (TV seriál) 

Animovaný / Horor / Drama / Dokumentární / Komedie, Česko, 2017

2D animace s moderní 3D technologií
15 x 4 min.
Námět: Jakub Klír, Pavel Jindra
Scénář: Pavel Jindra Radovan Surý, Jakub Klír
Režie: Radovan Surý, Pavel Jindra
Hrají: Pavel Rímský, Pavel Trávníček, Lukáš Pavlásek, Karel Oliva, Tomáš Sokol, Radim Uzel, Robert Rosenberg, Jiří X. Doležal, Zdeněk Julina, Luděk Randár, Pavel Jindra a další
Technická režie: Marcel Legindi
Výtvarno: Jakub Klír, Radovan Surý, Marcel Legindi
Vedoucí animace: Pavel Jindra
Střih: Josef Erla
Zvuk: Pavel Hruda, Vít Přibyla
Šéfproducent: Lukáš Záhoř

Komentujte cez Facebook

Related posts