novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v novembri 2017

Streamingové služby vám v novembri prinesú tradične – aj nenávisť a lásku. A lásku čistú, aj za peniaze, aj k teplým flekom.

Punisher (Netflix) – Len pred tromi mesiacmi sme tu mali Marvelovku Defenders, kde spojili sily doterajší štyria top hrdinovia streamingovej služby, už tu máme ďalšiu významnú komixovú tvár. Punisher sľubuje silnú akciu divákom a Netflix sa chystá na zavarené servery… 

Až po uši (HBO GO) – Pred tromi rokmi Hřebejk priniesol skvelý vzťahový komediálny seriál. Aktuálne sa tento inteligentný humor vracia. Tí, ktorí majú vo svojich televízoroch, počítačoch či mobilných zariadeniach HBO GO, sa navyše môžu tešiť, že príbehy Anny Geislerovej a spol uvidia o týždeň skôr, ako budú vysielané na televíznych obrazovkách.

Jim and Andy: The Great Beyond (Netflix) – Miloš Forman v roku 1999 nakrútil vydarený film Muž na Mesiaci o legendárnom americkom komikovi Andy Kaufmanovi. Tohto, v USA veľmi slávneho excentrika si zahral Jim Carrey, ktorý si život v postave naplno užil. Po 18 rokoch je tu špeciálny dokument odkrývajúcu zákulisie vzniku tohto filmu.

The Office (HBO GO) – Dopĺňanie knižnice HBO GO o klasické seriály pokračuje aj v tomto mesiaci. Tešiť sa môžeme na pamätnú britskú Kanceláriu s Rickym Gervaisom, ktorá v čase svojej premiéry totálne zmiatla divákov – mysleli si totiž, že nejde o komédiu, ale dokumentárny program. Ak ste nevideli, treba dobehnúť.

Belmondo (Voyo) – Ak by ste hľadali tvár francúzskeho filmu, je to zrejme Belmondo. Dokument, ktorý prináša Voyo, je o spomienkach legendy filmového plátna a vy si môžete zaspomínať na Muža z Ria alebo Zviera.

Marvelous Mrs Maisel (Amazon) – Tohtomesačná novinka od Amazonu sľubuje dobrú zábavu. Komediálny seriál určite poteší hlavne ženy v stredných rokoch, ktoré majú vytríbený zmysel pre drsný humor.

Alias Grace (Netflix) – Príbeh služobníčky vyvolal záujem o spracovanie kníh Margareth Atwoodovej. Táto je spracovaním skutočného príbehu o farmárskej vražde. Seriál pôvodne vyrábala kanadská televízia, podobne ako nové spracovanie Anny zo zeleného stromu, preto veríme, že to bude zaujímavé kino.

Ja, spoločníčka (HBO GO) – Zaujímavý americký seriál so šteklivým obsahom, ktorý zaujme tak dámy, ako aj pánov. V Amerike sa vracia jeho druhá séria a vďaka HBO GO pôjde paralelne aj v Čechách a na Slovensku.

Barbra: The Music (Netflix) – Koncerty Barbry Streisand sú vždy veľkým sviatkom a veľmi rýchlo sa vypredajú. Netflix vám prináša záznam z jej vystúpenia a vy získate zážitok, ako keby ste mali nielen miesto v prvom rade, ale aj vstup do zákulisia. Ak nestihnete v novembri, odložte si na dlhé zimné (sviatočné) večery.

Babylon Berlin (HBO GO) – Nemecká novinka s prívlastkom najdrahšieho seriálu histórie tejto krajiny. Opisuje ekonomický rozmach krajiny v dvadsiatych rokoch minulého storočia a to, čo viedlo spoločnosť k rastu popularity rakúskeho „maliara“ a jeho ideológie. Prvé reakcie na IMDB sú mimoriadne pozitívne, priemerné hodnotenie je na úrovni veľmi sľubných 8,2/10.

Komentujte cez Facebook

Related posts