novinky 

Až po uši 2: Na jeden vzťah dvaja nestačia

Na obrazovky sa vracia obľúbený seriál HBO od režiséra Jana Hřebejka. Ešte zamotanejšie citové prepletence v sebe nesú sú všetky (ne)predstaviteľné problémy moderných vzťahov. Všetci sa jednoducho hľadajú – a občas nájdu v cudzej posteli.
Spoločnosť HBO Europe druhou sériou seriálu Až po uši nadväzuje na doterajšie úspešné počiny z vlastnej originálnej produkcie, medzi ktoré patria dve série psychologickej drámy Terapie, miniséria Horiaci ker, ktorá získala jedenásť Českých levov a thriller Mamon, ktorý bol Českou filmovou a televíznou akadémiou zvolený najlepším televíznym seriálom v roku 2015. Zatiaľ posledný projekt spoločnosti, osemdielna kriminálna dráma Pustina, získala okrem Českého leva za najlepší televízny seriál roku 2016 tiež niekoľko ďalších ocenení. Pustina bola tiež uvedená na mnohých medzinárodných filmových festivaloch. Druhá séria seriálu Až po uši, má desať častí a je v poradí siedmym projektom z originálnej produkcie HBO Europe.
O seriáli
Po troch rokoch sa na obrazovky vracia obľúbený seriál z produkcie HBO Europe od režiséra Jana Hřebejka, a to v ešte lepšej forme. Starí známi sa opäť zaplietajú Až po uši v romantike, humore, láske až za hrob, hystérii i bezradnosti – scény z každodenného vzťahového života sú teraz ešte uveriteľnejšie, vtipnejšie, ale zároveň sú jednotlivé postavy stavané do nevyspytateľných a často dosť krutých situácií. Či už ide o ich spálne, pracovne alebo obľúbené bary, v každom kúsku ich života je niečo, čo tiež zaručene rozpoznáme.

Ešte zamotanejšie citové prepletence, pri ktorých sa s postavami dobre zasmejete i poplačete, v sebe nesú všetky (ne)predstaviteľné problémy moderných vzťahov. Všetci sa jednoducho hľadajú – a občas nájdu v cudzej posteli. Nechajte sa pozvať a skočte tam s nimi!
Tvorcovia a herci
Scenáristky Tereza Dusová a Iva Klestilová si tentokrát skutočne nebrali servítky a pripravili pre divákov väčšie než malé množstvo nekorektnej zábavy a satiry v podaní oslnivej Anny Geislerovej, okúzľujúceho Jiřího Havelku, Jitky Čvančarovej, Jany Kolesárovej, Hynka Čermáka, Anny Polívkovej alebo Radka Holuba. K obvyklým podozrivým sa v novej sérii seriálu pridávajú i ďalší skvelí herci, a to napríklad Stanislav Majer, Tatjana Medvecká, Zuzana Šulajová alebo František Němec.
Kameru desaťdielneho príbehu, ktorý vychádza z izraelského formátu When Shall We Kiss a realizovaného vo výkonnej produkcii spoločnosti ETAMP – mal na starosti Asen Šopov. Hudbu opäť komponovala skladateľka Vladivojna La Chia. Producentmi seriálu za spoločnosť HBO Europe boli Tereza Polachová a Antony Root. Strihačom bol Vladimír Barák a o casting sa starala Mirka Hyžíková. Realizácia seriálu Až po uši, zasadeného do atraktívnych interiérov, malebných pražských exteriérov i krkonošských svahov si vyžiadala 54 natáčacích dní.
Komentujte cez Facebook

Related posts