novinky 

Portál Nova Plus investuje do nových pořadů vlastní výroby!

Internetový portál Nova Plus rozšiřuje programovou nabídku a na podzim připravil další nové pořady vlastní výroby. Vedle již zavedených stálic Maminy s rozumem, Hravě zdravě a Nej Česka doplní nabídku i další tři zajímavé formáty.

V pořadu Nova Taxi se Milan Peroutka stane taxikářem slavných hvězd. Vozit bude účinkující na vystoupení v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. V každém dílu společně zazpívají tři písničky a prozradí na sebe zajímavosti z jejich života. Nové díly budou divákům k dispozici na Nova Plus vždy v sobotu během vysílání pořadu. Jako první usedne s Milanem do taxíku moderátor pořadu Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol a proto bude o zábavu postaráno. Jak hodnotí své kolegy a účastníky ze čtvrté řady úspěšné show a jak zpívá youtuberka Veronika Spurná zjistí diváci už zítra na Nova Plus.

http://novaplus.nova.cz/porad/nova-taxi/

Každé úterý mohou diváci čekat nové díly zábavného pořadu Nova STARS, který ukazuje hravou formou známé hvězdy TV Nova v jiném osobnějším světle a bez přetvářek. Představuje je takové, jací jsou ve skutečnosti. Ve zkratce: Nova STARS je o hvězdách Novy, jak je neznáte! V prvních dílech nového pořadu se představí oblíbení herci seriálu Ulice Vincent Navrátil a Jakub Janatka. Jejich adrenalinové dobrodružství ze švýcarského Interlakenu mohou diváci sledovat už nyní na Nova Plus.

http://novaplus.nova.cz/porad/nova-stars/

Výrazný ohlas mezi diváky vyvolal nový pořad, který sleduje osudy účastníků oblíbené televizní dokureality série Malé lásky. Pořad s názvem Jak se vede, Malé lásky? nasazuje Nova Plus vždy po odvysílání epizody ve středu večer. Rodiny zpovídá moderátorka Veronika Mikysková. Tatínkové i maminky prozradí, jak jim příchod miminka změnil život a přináší pohled do rodiny, rodinných fotoalb a míst, kde žijí.

http://novaplus.nova.cz/porad/jak-se-vede-male-lasky/

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment