novinky 

Orange a T-Mobile budú mať v ponuke Netflix a to aj na Slovensku

Netflix oficiálne oznámil rozšírenie svojej spolupráce so telekomunikačným gigantom Orange. Ako streamingová spoločnosť uviedla vo štvrtok 14. septembra, doterajšia spolupráca viazaná na Francúzsko sa rozšíri do ponuky operátora v Európe, Afrike a na Blízkom východe. V krajine galského kohúta, odkiaľ operátor pochádza, táto spolupráca funguje už od roku 2014, do Španielska ju rozšírili pred pár dňami. Nasledovať bude ešte tento rok Poľsko. Ďalšie krajiny pribudnú na budúci rok. Celkovo má ísť o 29 krajín. Pre server Omédiách ponuku Netflixu pre klientov Orange TV potvrdila aj hovorkyňa operátora na Slovensku.

Podľa informácií z Francúzska je kľúčovou položkou v spolupráci to, že zákazník Orangeu má prístup k ponuke Netflixu priamo cez set-top-box operátora a to, že za prístup k službe platí vo svojej faktúry za televízne služby. Zatiaľ nie je známe, či vďaka tejto rozšírenej spolupráci budú mať klienti zvýhodnenú cenu. Určite to však bude znamenať viac príležitostí pre viac zákazníkov služby na Slovensku. A to znamená aj väčší tlak na viac obsahu v slovenčine (titulky a audio).

No ešte zaujímavejšiu spoluprácu s Netflixom spustil T-Mobile. Jeho americkí zákazníci dostanú prístup k HD verzii Netflixu ako bonus. Podmienkou je však mať predplatený neobmedzený program T-Mobile One aspoň na dve čísla. To znamená, že výška faktúry sa pohybuje cez 100 amerických dolárov. Určite je to veľmi zaujímavý benefit, ktorý by sme uvítali aj u nás. T-Mobile na Slovensku ani v Čechách však zatiaľ o takejto ponuke nehovorí.

Komentujte cez Facebook

Related posts

One Thought to “Orange a T-Mobile budú mať v ponuke Netflix a to aj na Slovensku”

  1. […] septembri VeľkýObsah informoval, že Netflix uzavrel kontrakt s americkým T-Mobileom. Nová, medzinárodná dohoda s majiteľom […]

Leave a Comment