novinky tipy 

10+ vecí, ktoré si treba pozrieť v septembri 2017

September bude drsný. A nie je to kvôli tomu, že sa začínajú povinnosti v škole. Na tento mesiac sme pre vás pripravili 10+1 tip na streamingových službách, ktoré vo väčšine prípadov nebudú o kráse. Napriek tomu ich sledovaním by ste nemali utrpieť.

Narcos (Netflix)

Tretia séria jednej z vlajkových lodí Netflixu je tu. A hoci to už nie je o legendárnom Pablovi Escobarovi, stále je to skvelé „kino“.

Deuce (HBO GO)

Po tvrdých drogách prechádzame na porno. Presnejšie na jeho počiatky v Amerike. HBO si od neho sľubuje viac ako od Vinylu, ktorý bol výborne spracovaný, len mu chýbali „gule“. Tu by ich malo byť dosť.

Transparent (Amazon)

Pôvodný seriál Amazonu za prvé tri sezóny pozbieral všetky ceny, ktoré sa dali. Komédia o transgender rodičovi sa posúva do štvrtej sezóny a vraj bude rovnako dobrá. Ak hľadáte dobrú zábavu a nemáte problémy s toleranciou, toto by vás nemalo sklamať.

American Vandal (Netflix)

Máme tu ďalší dokument z produkcie najväčšej streamingovej služby venovaný zločinu. Navonok banálny príbeh vandalských grafity na škole, ktorý viedol k odsúdeniu študenta. Ak vás chytili The Keepers alebo Casting Jonbenet, tak toto bude vaša šálka kávy.

Komici S.r.o. The Tour (Voyo)

Ak máte radi českých stand-upistov a minulý rok ste neboli v kine na ich „road movie“, tak vďaka Voyo si tieto resty môžete dohnať.  Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy sú zárukou zábavy na hodinu a pol.

Jerry Before Seinfeld (Netflix)

Seinfeld je legenda stand-upu. Netflix má s ním väčšie plány. Ako prvú vec uvádza dokument, v ktorom Jerry prechádza miestami rozbehu jeho kariéry. Žiadna nuda vás nečaká!

Toni Erdmann (HBO GO)

Aby sme trochu vykompenzovali prízemnú zábavu stand-upistov, tak dáme to najlepšie, čo v európskej kinematografii vzniklo minulý rok. Nie podľa nás, ale podľa európskej filmovej akadémie. Nemecký film o vzťahu otca a dcéry navyše bol horúcim kandidátom na Oscara.

Gaga Five Foot Two (Netflix)

Ešte jeden dokument tu pre vás máme. Tentokrát o speváčke mnohých tvárí, ktorá sa vždy snaží zaujať kontroveziou. Pritom, keď chce, ukáže svoju inteligenciu a invenčnosť. A to všetko je Lady Gaga.

Philip K. Dick’s Electric Dreams (Amazon)

V sci-fi komunite je tento seriál očakávanou udalosťou jesene. Dielo Philipa K. Dicka v mnohom predbehlo dobu, v ktorej písal a aj dnešné spracovania ďaleko predbiehajú iné filmy a seriály žánru. Stačí len povedať Blade Runner, Man from High Castle alebo Minority Report. Elektrické sny by mali byť navyše odpoveďou Amazonu (a britského Channel 4) na Black Mirror. Dúfajme len, že sa uvoľní aj pre náš trh.

BONUS: 69. Ceny Emmy (HBO)

Už o pár dní spoznáme mená najlepších amerických televíznych tvorcov a vďaka HBO (a HBO GO) bude táto paráda dostupná aj pre nás. Šou bude isto dobrá, aj keď možno nevyhrá váš obľúbenec. Trailer k odovzdávaniu zatiaľ nie je, preto si pripomeňme nominácie.

 

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment