novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v auguste 2017

Predpoveď na mesiac august – horúco! A nemyslíme tým len počasie. Streamingové služby majú pre nás nachystané skutočne horúce novinky. Na rozdiel od tradičnej televízie však máte istotu, že o novinky kvôli dovolenke neprídete, ale si ich môžete pozrieť vtedy, keď vám to bude najpríjemnejšie.

The Defenders (Netflix)

Najočakávanejšia novinka mesiaca a už prevádzkovatelia sietí sa pripravujú na to, ako zvládnu nápor na dáta v deň, keď spoja svoje sily Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist. Ak ste príbehy týchto marvelovských hrdinov nevideli, tak máte ešte čas na „doštudovanie“.

The Tick (Amazon)

Ak vám superhrdinov nebude dosť, tak na Prime Video príde úplne nová séria s chlapíkom, ktorý zachraňuje svet prezlečený za veľkého modrého chrobáka. Trailer a pilot sľubujú veeeľkú zábavu.

Rouge One: Star Wars Story (HBO)

Pre tých, ktorí v decembri nestihli v kine, ale aj pre tých, ktorí boli v kine a chcú si tento príbeh zopakovať, prichádza sci-fi chuťovečka. Príbeh opisuje udalosti popísané v úvodných titulkoch epizódy VI. Viac ani hovoriť netreba.

Moto GP: Grand Prix ČR (Voyo)

(České) Voyo ponúka jedinečný prístup k živým streamom z pretekov najrýchlejších motoriek sveta v rámci seriálu Moto GP. Ak sa teda nechystáte cez víkend uvariť na brnenskom motodrome, Voyo vám zážitok sprostredkuje až do vášho domova.

Icarus (Netflix)

Keď sme pri športe a supervýkonoch, tak na Netflix sa chystá pôvodný dokument o systéme dopingov u ruských olympionikov. Toto určite pána Putina nepoteší.

Vaiana (HBO)

Nekonečné more a The Rock ako poloboh. Nie, toto nebude o Pobrežnej hliadke, ale najnovšej disneyovke. A navyše, HBO ohlasuje doplnenie svojej disneyovskej ponuky o sedem nových titulov vrátane Mulan a Ralph Rozbito. Prázdninujúcim deťom bude stačiť už len dať do rúk ovládač alebo aplikáciu na tablete a máte postarané o program.

Dirty Dancing (Amazon)

Leto, tanec a láska. Hriešny tanec je jednoducho must. Na Prime Video je aktuálne dostupný nielen pôvodný film s Patrickom Swayzem, ale aj úplne nová verzia z minulého roka s Abigail Breslin v hlavnej úlohe. Áno, to rozkošné dievčatko z Little Miss Sunshine už tak vyrástlo. A okrem nej aj Nicole Schlerzinger ako Penny. A áno, registrujeme trochu nižšie ratingy. Ale kto to tu bude riešiť, veď ide o leto, tanec a lásku…

Deadwood (HBO)

Na streaming HBO sa teraz veľa ľudí vracia kvôli návratu Hry o tróny. Pre seriálových fanatikov však služba doplnila aj jednu zo svojich lahôdok, westernový Deadwood. Ak ste nevideli, vychutnajte si…

Death Note (Netflix)

Trochu v tieni Defenders Netflix ponúkne v auguste ešte jednu veľmi očakávanú komixovú chuťovku. Pôvodom japonská manga spracovaná v americkej produkcii. Toto môže potešiť veľmi veľa fanúšikov temných príbehov.

Comrade Detective  (Amazon)

A ešte jedna špecialitka. Údajne zabudnutý rumunský detektívny seriál z osemdesiatych rokov, ktorý oživil slávny Channing Tatum. Toto bude skvelá nostalgia, navyše s dabingom plným silných hollywoodskych mien ako Kim Basinger alebo Joseph Gordon Levitt. Uznáte, že už samotný trailer stojí za vyskúšanie.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment