novinky 

Tvorca Simpsonovcov chystá pre Netflix stredovekú melu

Fanúšikovia Simpsonovcov alebo Futuramy pozor! Stvoriteľ najslávnejšej žltej rodinky Matt Groenning chystá úplne nový seriál exkluzívne pre Netflix. Disenchantment (po slovensky Rozčarovanie) nás zavedie do stredoveku a ponúkne podobne podobne bizarné postavičky ako sci-fi animák Futurama. Spoločnosť oznámila, že diváci sa môžu tešiť na rozpadajúce sa stredoveké kráľovstvo Dreamland, kde budú nasledovať neúspechy mladej princeznej Bean, jej elfského spoločníka Elfa a osobného démona Luci. Na ceste toto zvláštne trio bude stretávať orkov, škriatkov, harpie, trollov, bláznov a všetko ďalšie možné a nemožné.

 „Disenchantment bude o živote a smrti, láske a sexe ako aj o tom, ako zostať s úsmevom na perách vo svete plnom utrpenia a idiotov, napriek tomu, čo ti povedia starší a čarodejníci a iní šialenci.“   Matt Groening

Ako to už cítiť, nová šou bude určená hlavne pre dospelých. Netflix uviedol, že si zatiaľ objednal 20 dielov, ktoré budú rozdelené do dvoch 10-dielových sérií. Premiéra Disenchantmentu je ohlásená na budúci rok.

Foto: Wikipedia

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment