novinky 

Chuťovky z druhého dňa SDCC 2017

Aj druhý deň, teda piatok priniesol niekoľko lahôdok. V prvom rade, kto si myslel, že skvelým trailerom so Stanom Leeom Marvel a Netflix vybaví očakávanú premiéru Defenders, bol prekvapený ako na Vianoce,  keď si po veľkom policajnom Legu ešte našiel hraciu konzolu. Štvorica superhrdinov navyše ukázala, že spolu s nimi sa v prvej sérii objaví aj Elektra.

Úspech zaznamenal aj panel ku Hre o tróny, ktorý bol spojený so špeciálnym comicconovým trailerom. Už sa tešíme na pondelok ráno, kedy bude dostupná na HBO GO druhá epizóda.

Tvorcovia Walking Dead (zatiaľ nie je dostupný na žiadnej streamingovej službe u nás) a Fear the Walking Dead ukázali špeciálne trailery. Bude to určite nárez…

Televízia Fox predstavila očakávanej novinky zo sveta X-Menov – The Gifted. Kto ju ponúkne u nás, zatiaľ ani srnky netušia.

Trochu nás sklamalo, že Amazon (zatiaľ) neuviedol nový trailer na The Tick, aj keď tohto modrého superhrdinu je plné San Diego. Kto však cez Amazon pozerá Preachera, dočkal sa špeciálnej ochutnávky pre comiccon ku práve bežiacej druhej sérii.

No na nezabudnime na trailer k piatej sezóne Vikingov, ktorá má v pláne prísť na konci tohto roka. Doterajšie štyri série sú dostupné na Netflixe.

Dnes očakávame novinky zo sveta DC Comics, zo sveta Netflixu by sme sa mali dočkať okrem iného panelu k Stranger Things a Star Trek: Discovery, Amazon bude predstavovať audioknihu k Aktom X s Davidom Duchovnym priamo v San Diegu a okrem toho veľa, veľa ďalšieho.

Prehľad noviniek z prvého dňa SDCC 2017

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment