novinky tipy 

10 vecí, ktoré si treba pozrieť v júli 2017

Kým tradičné televízie majú letné mesiace obmedzenú ponuku noviniek, pre streamingové služby to neplatí. Vybrali sme 10 vecí, pre ktoré budete váhať, či vám zostane nejaký čas aspoň na správy.

Game of Thrones (HBO)

Jednoznačne najočakávanejšia novinka júla. Siedma séria Hry o tróny je nasadená na prázdniny a keď budú ľudia na cestách, využitie streamingových služieb je tou najlepšou cestou, ako legálne sledovať príchod chodcov na miesto, kde bude zúriť vojna medzi Lanistermi, Starkami a ďalšími viac či menej vznešenými rodmi. A k tomu draci. Poriadne veľkí a hladní…

Fear The Walking Dead (Amazon)

Pokiaľ budete mať pocit, že mŕtvych z Game of Thrones je málo, tak sú tu zombíci vo FTWD. Vďaka Prime Video aktuálna, tretia séria, ktorá práve beží v americkej AMC.

Friends From College (Netflix)

Ak máte radi seriál How I Met Your Mother a dlho čakáte na niečo na spôsob legendárnych Priateľov, tak toto by mohla byť vaša šálka kávy. Netflix si od tejto šou veľa sľubuje aj vďaka tomu, že je pod ňou podpísaný Nicholas Stroller, tvorca Neznesiteľných susedov.

Star Wars: Epizódy I-VI (HBO)

Leto je aj o spomienkach na tie najväčšie blockbustre a nie je nič väčšie ako Hviezdne vojny. Do katalógu HBO GO od júla pribudne prvých šesť epizód najväčšej galaktickej kroniky. A ak k tomu pridáme Epizódu VII dostupnú na Netflixe, môžete si urobiť veľmi slušný filmový maratón.

Wimbledon (Voyo)

Ak vás zaujímajú skutočne galaktické súboje, v prvej polovici júla to bude určite tenisový šampionát s tými najlepšími hráčmi a hráčkami na svete. Navyše cez Voyo budete mať slobodu vo výbere zápasu, ktorý sa práve hrá.

Hráči (HBO)

Zostaňme ešte v športe. Na HBO sa vracia v tretej sérii seriál Hráči. Nemusíte byť fanúšikmi amerického futbalu, aby si vás získal. Príjemná oddychovka zo zákulisia tohto športu s The Rockom v hlavnej úlohe.

The Last Tycoon (Amazon)

Amazon prichádza s ďalšou stávkou na historickú kartu s Mattom Boomerom v hlavnej úlohe. Posledný magnát má šancu osloviť tých, ktorí mali radi Veľkého Gatsbyho alebo Letca.

Ozark (Netflix)

Štúdio, ktoré vytvorilo House of Cards, prináša filmovú drámu s Jasonom Batesmanom v hlavnej úlohe. Prvé recenzie naznačujú atmosféru Breaking Bad a to znamená, že sa máme na čo tešiť.

Arrival (HBO)

Jeden z najlepších filmov minulého roka a jedno z najlepších sci-fi tohto desaťročia. Ak od tohto žánru čakáte aj niečo viac ako len obludy a laserové výstrely, určite ste na tento kúsok museli naraziť. Ale pozriete si ho znova práve preto, že sa chcete nad ním zamyslieť o nás, ľuďoch.

Castelvania (Netflix)

Tento mesiac prichádza  niekoľko zaujímavých nových animákov. Jedným z nich je Castelvania, spracovanie legendárnej konzolovej hry z 80tych rokov. Ak budete hľadať niečo, pri čom môžete vypnúť počas horúcich letných večerov, toto vám určite vyčistí hlavu.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment