novinky 

Wimbledon – až 6 přímých přenosů najednou!

Nejlepší hráčky a hráči budou od pondělí 3. července bojovat o titul z nejstaršího Grand Slamu světa. Wimbledon je svátkem sportu a zaslouží si mimořádnou pozornost.

Videoportál Voyo vám nabídne přímé přenosy nejen na stanicích Nova Sport, ale navíc na dalších čtyřech speciálních kanálech s originálním zněním. Celkem tedy najdete na Voyo až 6 přímých přenosů ze zelených trávníků, souboje v bílém můžete sledovat od 3. července každý den od 12:30.

Kromě přímých přenosů nabídneme v TV živě také pestrý doprovodný program. Každý den ve 23:10 uvidíte na obou stanicích Nova Sport padesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího z daného dne. Originální desetiminutový pořad plný rozhovorů a aktuálních událostí přímo z Londýna přinese „Kraťas Martina Čermáka“, který můžete sledovat každý den ve 22:50 na Nova Action. Případně si můžete „Kraťasy“ zhlédnout na Voyo ze záznamu i po odvysílání. O ranní přehled se pak postará „Wimbledonský servis“, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15 v rámci Snídaně s Novou. Letos se můžete navíc těšit i na předzápasová studia, která vám stanice Nova Sport nabídnou každý všední den od 12:15.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment