novinky tipy 

Čo pozerať v apríli 2017

Jar sa naplno rozbehla, tak sa rozhýbeme aj s našimi tipmi na apríl. Niečo z toho bude športové, iné tanečné, niečo politické a iné erotické a dostaneme sa aj k hraniciam vesmíru.

Get Down (Netflix)

Hudobný seriál od tvorcu Moulin Rouge, Buza Luhrmana je označený za najdrahší projekt Netflixu. Možno aj preto sa rozhodli rozdeliť jeho prvú sériu na dve podsérie, pričom práve teraz sa dočkáme zvyšných šiestich epizód vykresľujúcich začiatky mnohých hudobných smerov vychádzajúcich z drsného Bronxu sedemdesiatych rokov. Ak ste mali radi seriál HBO Vinyl, toto bude vaša „šialka kávy“.

Casting JonBenet (Netflix)

O tomto hranom dokumente sa veľa hovorilo pred tohtoročným filmovým festivalom v Sundance. Únos šesťročnej kráľovnej krásy je čosi meta-kontroverzné a reakcie prvých divákov sú veľmi pozitívne. My sa tešíme.

Girlboss (Netflix)

Ďalšia novinka streamingového giganta, ktorý siahol po bestselleri o vzniku odevného „startupu“. Produkciu projektu zverili okrem iného oscarovej herečke Charlize Theron a tak sa možno dočkáme trochu viac ako len 90 minútovej romantickej komédii o „ceste hore“. Nechajme sa prekvapiť.

Viceprezidentka (HBO GO)

V apríli sa na HBO vracajú tri silné seriály – Leftovers, Silicon Valley a Viceprezidentka. Najväčšie očakávania pre nás predstavuje komediálny galakoncert zo zákulisia Bieleho domu s úžasnou Juliou Louis-Dreyfus, ktorá sa vracia v čase vlády Donalda Trumpa. Prijímame stávky, či dokáže byť vtipnejšia aj ako súčasný americký prezident.

Pelé (HBO GO)

Skutočné príbehy o športovcoch majú vždy silný náboj a dokáže motivovať. Pelé je aj po desaťročiach ikonou futbalu a naďalej platí, že Cristiano Ronaldo a Messi sú s ním len porovnávaní.

4xStar Trek  (HBO GO)

Fanúšikovia klasického sci-fi budú od radosti krochtať. Vesmírna loď Enterprise sa vracia v podobe, na akú v dobrom stále spomínajú. Menej počítačových efektov, o to viac filozofie a myšlienok o možnosti spolunažívania rôznych rás v jednom… vesmíre. A ako bonus, starý dobrý kapitán Kirk. Konkrétne uvidíme – Khanov hnev (1982), Neobjavenú krajinu (1991), Prvý kontakt (1996) a Nemesis (2002).

Playoff NHL a NBA (VOYO CZ)

Najlepšie svetové ligy hokeja a basketbalu prechádzajú v apríli do vyraďovacej fázy. Keďže sa zápasy vysielajú naživo v čase, keď pracovití Česi a Slováci bežne spia, riešenie ponúka VOYO so svojimi knižnicami nočných zápasov. Pre športového fanúšika must.

Pěstírna (Stream.cz)

Streamingová služba Stream po úspešných komediálnych projektoch ako Kancelář Blaník alebo Autobazár Monte Karlo prichádza s prvým trilerom. Na Zelený štvrtok uvedie podľa predbežných teasingov českú odpoveď na Breaking Bad, pričom sa dočkáme pohľadu do sveta domácich producentov marihuany. Prvá séria sľubuje 9 epizód.

American Playboy (Amazon)
Amazon v apríli prichádza s novinkou, ktorú sľubuje uviesť naraz pre celý svet. 10 dielov príbehu človeka, ktorý zo svojho mindráku s manželkou spravil globálne impérium plné sexu. A áno, asi sa objavia aj tí, ktorí čítajú v Playboyi články…

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment