novinky 

YouTube ako poskytovateľ TV programov

Google oznámil, že v rámci YouTube rozširuje svoje portfólio o nový projekt – YouTube TV. V rámci nového produktu jeho predplatitelia budú mať prístup k desiatkam top televíznym kanálom ako FOX, CBS, ABC, FX, ESPN, Disney alebo USA. K tomu budú mať klienti prístup aj k pôvodným programom predplateného kanálu YouTube Red ako aj archívom programov ako je Teória veľkého tresku, Scandal alebo The Voice. YouTube TV iste poteší všetkých športových fanúšikov, ktorí  sa takto dostanú k zápasom NBA alebo NHL. Google vo vyhlásení deklaruje, že (na rozdiel od konkurencie) užívatelia služby nebudú limitovaní kapacitou úložiska.

Každý predplatiteľ bude môcť využívať spolu šesť rôznych kont a s nimi sa bude môcť „naladiť“ na smart TV, počítači, mobilných zariadeniach ale aj Apple TV. A teraz čo táto zábava bude stáť? Poplatok za službu by mal byť 35 dolárov, čo podľa vyjadrenia Google je polovica v porovnaní s podobnými službami v USA a v porovnaní s konkurenciou bude bez viazanosti.

Služba je zatiaľ dostupná len v niektorých mestách USA s plánom rozšírenia na celú Ameriku. O dostupnosti v rámci Európy zatiaľ Google neinformoval.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment