novinky 

Čo pozerať v marci 2017

Aj v marci sme pre vás vybrali skutočnú všehochuť z ponuky streamingových služieb. Potešia deti, tínedžerov, milovníkov akcie aj klubových filmov.

Hľadá sa Dory (HBO GO)

Po veľkom úspechu strateného Nema prišla minulý rok do kín stratená rybička Dory, známa svojou chorobnou stratou krátkodobej pamäte. Garantujeme Vám, že k tejto novinke v knižnici HBO GO sa budete znova a znova vracať. Pixarovci to jednoducho vedia.

Twin Peaks (HBO GO)

HBO GO sa vďaka Cinemaxu rozširuje o ďalšie klubové klenoty. Marec bude v znamení Davida Lyncha. Vďaka tomu sa do ponuky (s dostupnosťou až do februára 2018) dostali kúsky Lost Highway, Mazacia hlava a Twin Peaks. Vyberáme posledný spomínaný, hlavne kvôli vysoko očakávaným prácam na pokračovaní tejto kultovky. Pripomíname však, že do knižnice HBO GO bude zaradené len filmový prequel slávneho seriálu s podtitulom Fire Walk With Me.

Na juh od pekla (HBO GO)

Chuťovečka pre milovníkov démov, okultizmu a krvi s Menou Suvari v hlavnej úlohe južanskej seriálovej naháňačky na bubákov. Naozaj len pre silné žalúdky, určite nie pre deti a tehotné ženy.

Marvel´s Iron Fist (Netflix)

Netflix sa stal novým domovom pre seriálové Marvelovky. Po DareDevilovi, Jessice Jones a Lukeovi Cageovi prichádza ďalšia očakávaná komixová chuťovka, Iron Fist. Trailery sľubujú kvalitnú akciu.

13 Reasons Why (Netflix)

Knižná predloha bola v Amerike hitom, tak po nej siahol Netflix a Selena Gomez. Sľubuje 13 dielov mysterióznej drámy nielen pre teenagerov s odkazom zo záhrobia od študentky strednej školy.

The Discovery (Netflix)

Film uvedený na prestížnom americkom filmovom festivale v Sundance s Robertom Redfordom, Rooney Mara a Jasonom Segelom. Love story a svet po živote v jednom. Z kruhov náročných divákov prichádzajú pozitívne ohlasy. Tak uvidíme na konci marca.

Hand of God (Amazon)

Ak ste videli prvú sériu psychologickej drámy o skorumpovanom sudcovi, ktorý po zdravotných problémoch má zrazu presvedčenie, že je nástrojom Božej spravodlivosti, na druhú sériu sa už určite tešíte. A keď ste prvú sériu nevideli, tak šup-šup dopozerať. Ron Pearlman je skvelý!

You are Wanted (Amazon)

Aj Amazon vyráža za novými show mimo Ameriku. Prvou takouto lastovičkou sa stáva You Are Wanted, nemecký thriller plný kyberzločinu, naháňačiek a vzájomnej nedôvery. Trailer sľubuje zaujímavú zábavu. My mu iste dáme šancu.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment