novinky 

Nova doplní na Voyo nové české filmy, akčák Hardcore Henry ale také i sportovní přenosy

Videoportál Voyo má na jaro připravenou celou řadu filmových hitů, oblíbené seriály z vlastní tvorby televize Nova dříve než na televizních obrazovkách i napínavé sportovní přenosy.

Již během ledna obohatila skupina Nova svou videotéku Voyo o tituly Já, Olga Hepnarová, Statečná autíčka, Komorná a Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců. Na únor jsou připraveny snímky Ma Ma, Hardcore Henry a Kýchající Panda. Březen by měl být ve znamení titulů Carol, Teorie Tygra nebo Řachanda. V následujících měsících se pak diváci mohou těšit i na další nové tituly.

V českém snímku Teorie tygra se skvělý Jiří Bartoška představí v roli stárnoucího veterináře, jehož „štěstí“ drží pevně v rukou jeho manželka Eliška Balzerová. Strhující lásku přinese romantický film Carol, kde se představí úžasná Cate Blanchett, a akcí nabitý bude film Hardcore Henry. Psychologický snímek Já, Olga Hepnarová je inspirovaný skutečnou událostí, která v roce 1973 otřásla českou společností. A příběh podle bestselleru Zlodějka spisovatelky Sarah Waters nabídne film Komorná.

V únoru bude k vidění i krásná Penélope Cruz ve španělském dramatu Ma Ma, kde velice přesvědčivě ztvárnila ženu, kterou v krátké době potká několik životních tragédií. Pro dětské publikum si Voyo připravilo druhou řadu seriálu Statečná autíčka, pohádku o rozmazlené princezně Řachanda, dobrodružství znepřátelených mravenců Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců či komedii Kýchající panda.

Ze sportu toto léto čeká fanoušky tenisu legendární Wimbledon, kdy mohou diváci exkluzivně sledovat přenosy z více kurtů. Fanoušky fotbalu čeká Evropská liga UEFA, FA Cup, EFL Cup, dále Voyo nabídne to nejzajímavější z NBA, NHL, galavečery UFC a napínavé budou i šipkové souboje Premier League Darts či MAJOR turnaje.

Foto: Cinemart

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment