novinky 

Netflix vo veľkom oznamuje: Pokračovanie OA, Orange Is The New Black, nové seriály a vedecká šou

Netflix dnes vo veľkom oznámil niekoľko nových show a pokračovania už zavedených programov. Kým pri oznamovaní výsledkov hospodárenia za Q4 2016 de facto nevypustili žiadnu novinku, dnes novinárom a celému svetu formou panelových diskusií streamovaných live na YouTube predstavili hneď niekoľko chuťoviek, o ktorých sa zatiaľ len hovorilo v obrysoch. Cele to trvalo sedem hodín, pričom v prestávkach medzi diskusiami uviedli niektoré novinky len formou traileru alebo špeciálneho videa s oznámením termínu premiéry prípadne novými menami v seriáloch, o ktorých sa zatiaľ nehovorilo. Jednotlivé panely sú dostupné aj spätne na Youtube.

Zosumarizujme si najskôr pokračovania. Netflix potvrdil druhú sériu pre mysteriózny The OA, ktorý sa v ponuke objavil len v decembri minulého roka. Termín zatiaľ ešte nie je známy. Ešte tento rok by sme sa mali dočkať druhej série kanadského sci-fi Travelers. Takisto televízia potvrdila výrobu piatej série Orange Is The New Black. Väzenská dráma sa vráti 9. júna. No a mesiac pred premiérou druhej série romantickej komédie Love už Netflix ohlásil objednávku na tretiu sériu. Pre už oznámenú piatu sériu House of Cards, ktorá bude mať premiéru 30. mája, doplnili mená dvoch hereckých hviezd, ktoré by sme tu mali vidieť – herečku Patriciu Clarkson a Campbella Scotta.

A teraz novinky. Zapisujte si do svojich kalendárov:

Už v marci uvedie Netflix detskú show Julie´s Greenroom, v ktorej stále čarovná Marry Poppins alias oscarová Julie Andrews bude sprevádzať deti svetom umenia. A pomáhať jej pri tom budú bábkové postavičky ale aj známe hviezdy ako Alec Baldwin alebo Idina Menzel.

Nová vedecká šou Bill Nye Saves the World príde 21. apríla. V Amerike veľmi slávny The Science Guy okrem iných vecí prisľúbil, že spolu s celebritnými hosťami bude konfrontovať témy od globálneho otepľovania až po alternatívnu medicínu.

Ten istý deň bude mať premiéru nový komediálny seriál Girlboss. Jeho producentkou je Charlize Theron.

Týždeň na to vypustí politicky nekorektnú komediálnu sériu Dear White People.

V máji by sme sa mali dočkať aj nového spracovania Anny zo Zeleného domu. Prvé zábery seriálu Anne sľubujú, že to bude oveľa zábavnejšie ako seriál, ktorý sme poznali z 80tych rokov.

Dnešnému podujatiu predchádzalo vypustenie teaseru na druhú sériu The Stranger Things, na ktorú sa môžeme tešiť na Halloween.

A včera vypustil Netflix trailer na Marvelovku Iron Fist, ktorá bude dostupna od 17. marca.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment