novinky tipy 

Čo pozerať vo februári 2017

Hoci február je najkratším mesiacom roka, ponuka noviniek streamingových služieb tomu nezodpovedá. Do výberu Veľkého Obsahu sa dostali kúsky pre každého, aj keď na svoje si zrejme najviac prídu ženy. Nuž, čaká nás Valentín a to znamená, že vo vzduchu je láska…

Santa Clarita Diet (Netflix)
Netflix už niekoľko týždňov úspešne teasuje túto svoju novinku, pričom sa s verejnosťou úspešne hrá. Bude táto novinka komédia? Rodinná dráma? Najnovšie správy hovoria, že to bude zábava, akú sme ešte nevideli. Veď viete si predstaviť, čo to spraví, keď sympatická matka rodiny bude zombie, ktorý naozaj dobre vyzerá?

David Brent: Life on the Road (Netflix)
Možno si pamätáte seriál BBC s Ricky Gervaisom The Office, ktorý bol natoľko presvedčivý, že niektorí ľudia žili v tom, že to nie je komédia, ale dokument. Hlavná postava tejto série si splnila sen a dala sa na hudobnú dráhu. V Čechách a na Slovensku máme šťastie, že sme súčasťou globálneho uvedenia tohto filmu priamo cez Netflix. Tak si to užite.

Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special (Netflix)
Jeho hudba bola označená ako najlepšia k milovaniu, jeho videoklipy boli tak gýčové, že tohto chlapa s dlhými vlasmi s trvalou, odhalenou chlpatou hruďou a brutálne hlbokým hlasom museli ženy v 80tych rokoch jednoducho milovať. Michael Bolton sa vracia na scénu s valentínskym špeciálom a hoci zatiaľ Netflix nevydal trailer, čakáme veľkú zábavu aj s hosťujúcimi hercami, americkými stand-upistami. Na nabudenie k tomu, čo nás čaká, je tu jedna typická Boltonovka.

Ultimate Beastmaster (Netflix)
Iste poznáte šou ako Drtivá porážka alebo American Ninja. Ultimate Beastmaster by mal byť ešte náročnejší, ešte zábavnejší a hlavne globálny. O nadupanú zábavu sa má postarať hlavne výkonný producent tohto programu, Sylvester Stallone a najlepší kandidáti z celého sveta, medzi ktorými uvidíme aj viacerých olympionikov.

Big Little Lies (HBO GO)
Sedmilhářky sú jedným z najočakávanejších seriálov z produkcie HBO túto jar. Knižný bestseller do seriálovej podoby spracoval tvorca Ally McBeal, David E. Kelly a pomáhať mu pri tom mali aj tvorcovia Zúfalých manželiek. Navyše sa máme v tejto čiernej komédii tešiť na Nicole Kidman, Lauru Dern, Reese Whiterspoon, Alexandra Skarsgarda alebo Zoe Kravitz.

Kung Fu Panda 3 (HBO GO)
Animákov nikdy nie je dosť. Najnovšia Kung Fu Panda, ktorá bola v kinách len minulý rok, bude zabávať aj vaše deti cez HBO GO, pričom uvidíme ešte viac pánd, ako kedy doteraz.

Crashing (HBO GO)
Nový seriál z produkcie HBO, ktorého tvorcom a hlavným predstaviteľom je Pete Holmes, sleduje stand-up komika, ktorý je po odhalení manželkinej nevery nútený prehodnotiť svoj život na newyorskej komediálnej scéne. V ďalších úlohách sa predstavia Artie Lange, Lauren Lapkus a T. J. Miller.

The Collection (Amazon)
Amazon doplnil na Prime Video kompletnú prvú sériu svojej historickej dráhy The Collection. Ak vás chytili seriály ako The Crown, Mad Men alebo Vynil, toto bude vaša „šialka kávy“. Táto dramatická séria sa pozrela na život povojnových módnych tvorcov v Paríži a aj vďaka tomu to je  vizuálny zážitok.

Bondovky (Amazon)
Amazon svojim predplatiteľom zaradil do ponuky väčšinu bondoviek, žiaľ, nie všetky. Pozitívom je, že medzi dostupnými sa nachádza aj tá najnovšia, Spectre. Určite dobrý tip na bingwatching. Ak by ste sa k nim nevedeli dostať priamo cez web PrimeVideo, skúste tip, ako ho nájdete v tomto videu.

Hardcore Henry (VOYO CZ)
Tento nízkorozpočtový akčák zaujal minulý rok nielen milovníkov počítačových hier, ale veľmi pozitívne sa o ňom vyjadrovali aj recenzenti. Hardcore Henry priniesol originálny spôsob, ako nakrútiť doslova nabitý film z pohľadu prvej osoby. A hoci jeho sledovanie na veľkom plátne mohlo byť nepríjemné, na kvalitnom televízore alebo monitore to môže byť to pravé orechové.

Foto: Wikipedia

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment